Kallista on

Fingrid: “Tuhannen megawatin merikaapelin vetminen Venjlt Suomeen vaatisi ainakin kahden miljardin euron investoinnit Suomen shkverkkoon ja varavoimaan. Se vastaisi koko Suomen kantaverkon nykyarvoa, eik se silti takaisi jrjestelmn toimivuutta”. Kuinkahan kalliita investointeja vaatisi uusi ydinvoimala Loviisaan (samaan paikkaan, johon merikaapelin toista pt on suunniteltu)?

One thought on “Kallista on

  1. Alkaa korpeamaan jatkuva toitotus siit, ett vesi on vhiss Norjassa ja Ruttissa ja kuluttajahintoja hilataan sill verukkeella aina vaan ylspin. Viime kesn vett tuli kuin esterin peest ja silloin juuri sopivasti astui kuvaan Kioton hslkk ja shknhinta pompsahti pilviin. Kuluttaja taas maksumiehen, kun nuijat valtion pttjt jokoivat ilmaiseksi pstoikeuksia tyhjst. Nuijat ja nuijat, kuinka monella oli kytkksi sinne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *