Ilmaisia TV-ohjelmia

Kirjoittaja Sami, 10.4.2006

Yhdysvaltalainen ABC-televisiokanava alkaa jakaa TV-ohjelmiaan ilmaiseksi verkossa 30.4. lähtien. Voiko Lostin ja Täydellisten naisten uunituoreita jaksoja katsella sitten myös Suomessa? En pidättelisi hengitystäni…

    Jutussa “Ilmaisia TV-ohjelmia” on yksi kommentti:

    • […] Irkissä tuli vastaan kummia juttuja heti aamusta. Lime24-viihdeuutispalvelun mukaan Disneyn omistama ABC-kanava aikoo laittaa hittisarjansa netistä ladattavaksi, ilmaiseksi ja täysin laillisesti. Kyseisen kanavan sarjoja ovat mm. Lost ja Täydelliset naiset. Digitodaylla on aiheesta lisääkin, sen mukaan sarjojen saatavuudesta Yhdysvaltojen ulkopuolella ei vielä ollut tietoa. Pinserissäkin asia oli huomattu mutta ei oikein jaksettu uskoa siihen, että sarjat näkyisivät netistä meillekin. […]

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.