Kevät voisi jo tulla

Kirpeät ja kuulaat kevättalven päivät ovat olleet oikein mukavia, mutta ainakin minun puolestani pakkaset voisivat väistyä ja kevät voisi jo alkaa. Kukaan samaa mieltä?

8 thoughts on “Kevät voisi jo tulla

 1. No ei, kun nämä ovat juuri parhaita talvikelejä: valoisia ja upeita päiviä pikkupakkasella. Eilen Himoksella laskemassa ja tänään Hervannassa pulkkamäessä. Ei hassumpaa. Toivottavasti siis lumet pysyy niina kauan että homma muuttuu suoraan kesäksi :D

 2. Joo ei. Ei missään tapauksessa. Nautitaan talvesta. Kyllä kevät tulee joka vuosi. Aina tähän mennessä vuosisatojen ajan on tullut. Nautitaan vuodenaikojen vaihtelusta. Nautitaan talvesta. Meillä täällä Suomessa se on mahdollista. Jos järjestetään talvikelit vaikkapa Somaliaan niin siellä olisi täysi paniikki. Nautitaan siis talvesta.

 3. Tervetuloa kevät! Pukeutumisen suhteen täytyy vielä olla tarkkana. Olin tänään ulkona ilman hanskoja ja jalassa oli kävelykengät: ei hyvä. Kun on lunta maassa, niin silloin on vielä talvi.
  Kuitenkin odotan innolla kevättä. Toukokuu on ihanaa aikaa.

 4. Tämähän on talven paras osuus! Mikäpä sen mukavampaa kuin sännätä hiihtoladulle nauttimaan aurinkoisesta talvipäivästä ja tuntea kuinka kevätaurinko alkaa jo hieman lämmittämään.

  Nyt vain harmittaa myöhäinen pääsiäinen, toivottavasti yöpakkasia riittää vielä sinne asti, jotta ladut säilyisivät hiihtokuntoisina. Sen jälkeen saa tulla sitten kesä :-D

 5. Vettä ja lämpöä kehiin ja sassiin. Nyt on kevät eikä talvi, talvi meni jo. Tää kylmyys -juttu alkaa käydä vanhaksi, varsinkin näin vuoden ympäri pyöräilevälle.

 6. Normaalia näillä leveysasteilla, että ei ole niin lämmintä kuin etelämmässä. Välillä on kylmää, ja lujaa. Jos ilmasto ei sovi, niin suosittelen muuttoa lämpimämpiin maihin. Omasta mielestäni näin valoisuuden noustua on yksi ja sama onko yöllä ja aamulla -20 tai +3, päivällä on kuitenkin hemmetin valoisaa ja plussan tuntumassa eniwei.

 7. Ei se talvi kovin helposti pois lähde. Ilmatieteen laitos ennustaa tiistaille 27.3 lumisadetta ja sademäärä on linjan Rauma – Joensuu eteläpuolella 10 – 20 mm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *