Kevät voisi jo tulla

Kirjoittaja Sami, 26.3.2006

Kirpeät ja kuulaat kevättalven päivät ovat olleet oikein mukavia, mutta ainakin minun puolestani pakkaset voisivat väistyä ja kevät voisi jo alkaa. Kukaan samaa mieltä?

  Jutussa “Kevät voisi jo tulla” on 8 kommenttia:

  • Pekka says:

   No ei, kun nämä ovat juuri parhaita talvikelejä: valoisia ja upeita päiviä pikkupakkasella. Eilen Himoksella laskemassa ja tänään Hervannassa pulkkamäessä. Ei hassumpaa. Toivottavasti siis lumet pysyy niina kauan että homma muuttuu suoraan kesäksi :D

  • Ahmedin kaiman kaveri says:

   Joo ei. Ei missään tapauksessa. Nautitaan talvesta. Kyllä kevät tulee joka vuosi. Aina tähän mennessä vuosisatojen ajan on tullut. Nautitaan vuodenaikojen vaihtelusta. Nautitaan talvesta. Meillä täällä Suomessa se on mahdollista. Jos järjestetään talvikelit vaikkapa Somaliaan niin siellä olisi täysi paniikki. Nautitaan siis talvesta.

  • Tekosyy says:

   Tervetuloa kevät! Pukeutumisen suhteen täytyy vielä olla tarkkana. Olin tänään ulkona ilman hanskoja ja jalassa oli kävelykengät: ei hyvä. Kun on lunta maassa, niin silloin on vielä talvi.
   Kuitenkin odotan innolla kevättä. Toukokuu on ihanaa aikaa.

  • Burana says:

   Tämähän on talven paras osuus! Mikäpä sen mukavampaa kuin sännätä hiihtoladulle nauttimaan aurinkoisesta talvipäivästä ja tuntea kuinka kevätaurinko alkaa jo hieman lämmittämään.

   Nyt vain harmittaa myöhäinen pääsiäinen, toivottavasti yöpakkasia riittää vielä sinne asti, jotta ladut säilyisivät hiihtokuntoisina. Sen jälkeen saa tulla sitten kesä :-D

  • KimmoS says:

   Vettä ja lämpöä kehiin ja sassiin. Nyt on kevät eikä talvi, talvi meni jo. Tää kylmyys -juttu alkaa käydä vanhaksi, varsinkin näin vuoden ympäri pyöräilevälle.

  • Juppe says:

   Normaalia näillä leveysasteilla, että ei ole niin lämmintä kuin etelämmässä. Välillä on kylmää, ja lujaa. Jos ilmasto ei sovi, niin suosittelen muuttoa lämpimämpiin maihin. Omasta mielestäni näin valoisuuden noustua on yksi ja sama onko yöllä ja aamulla -20 tai +3, päivällä on kuitenkin hemmetin valoisaa ja plussan tuntumassa eniwei.

  • Timo says:

   Ei se talvi kovin helposti pois lähde. Ilmatieteen laitos ennustaa tiistaille 27.3 lumisadetta ja sademäärä on linjan Rauma – Joensuu eteläpuolella 10 – 20 mm.

  • Hallatar says:

   Kyllä se kevät tulloo…
   Ihan liiankin noppeesti!

   Päivänpaistetta päiväänne!

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.