Telkkariin!

Kirjoittaja Sami, 1.3.2006

Televisio kutsuu! Minut on kutsuttu huomenna torstaina Yleisradion aamu-TV:n vieraaksi juttelemaan (yllätys-yllätys) blogeista. Yksityiskohdat ja puheenaiheet jäävät tässä vaiheessa vielä nähtäväksi, mutta epäilenpä että tulemme puhumaan siitä, mikä on juuri tällä hetkellä kuuminta hottia Blogistanissa ja ehkä vähän siitäkin, mitä nämä blogit oikein ovat – ajatelkaapa, on vielä ihmisiä jotka eivät sitä tiedä ;-) Mutta mitä kaikkea hienoa sitä voisikaan mainostaa kymmenminuuttiseni aikana? Ideoita?

TV1, torstaina 2.3.2006 klo 07:50. Kyllä, hiukkasen on perhosia vatsassa.

  Jutussa “Telkkariin!” on 26 kommenttia:

  • kake says:

   Riitta, tosiaan näihin on kertynyt jonkun verran hyödyntämätöntä pääomaa. Ihme ettei aiemmin ole huomattu :/

  • maddox says:

   Kake, täyttä puppua. Tai sitten et ole koskaan kuullut termiä hiljainen tieto.

  • Mikko Hyppönen tässä…

   Itse asiassa en odottanut että keskustelu tulisi olemaan näin yritysblogi-keskeistä. Taustatyötä tehnyt toimittaja antoi sen kuvan että kysymys olisi ihan vaan blogeista yleensä.

   Mutta hyvä näin. Mielestäni yritysblogit saavat vapaasti olla niin kaupallisia ja väritettyjä kuin vain haluavat. Sellaiset nimittäin kuolevat lukijapuutteeseen joka tapauksessa. Blogilla pitää olla mielenkiintoista sisältöä jotta sitä jaksaisi lukea, ja mainoslauseet eivät ole sellaisia.

  • Pekka says:

   Katsoin pätkän juuri netistä, ei voinut paljon asiallisempia kommentoijia olla kyllä. Erityisesi Samik voisi myydä varmaan ilmastointilaitteita Siperian mummoilla 72% vuosittaisella korolla, niin mielettömän rauhallista on toi sun ulosanti

  • Pekka says:

   Ja painoin vahingossa Lähetä… Siis piti vielä lisäämäni että ton perusteella suomalaiset oppivat myös että bloggaajat pitävät pikkutakkia mutta eivät kravattia, käyttävät silmälaseja ja laittavat pitkät tukat nätisti ponnarille. :D

  • Sami says:

   Hehee, ponnari on pääsyvaatimus bloggaajien klubiin.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.