Telkkariin!

Televisio kutsuu! Minut on kutsuttu huomenna torstaina Yleisradion aamu-TV:n vieraaksi juttelemaan (yllätys-yllätys) blogeista. Yksityiskohdat ja puheenaiheet jäävät tässä vaiheessa vielä nähtäväksi, mutta epäilenpä että tulemme puhumaan siitä, mikä on juuri tällä hetkellä kuuminta hottia Blogistanissa ja ehkä vähän siitäkin, mitä nämä blogit oikein ovat – ajatelkaapa, on vielä ihmisiä jotka eivät sitä tiedä ;-) Mutta mitä kaikkea hienoa sitä voisikaan mainostaa kymmenminuuttiseni aikana? Ideoita?

TV1, torstaina 2.3.2006 klo 07:50. Kyllä, hiukkasen on perhosia vatsassa.

26 thoughts on “Telkkariin!

  1. Riitta, tosiaan näihin on kertynyt jonkun verran hyödyntämätöntä pääomaa. Ihme ettei aiemmin ole huomattu :/

  2. Mikko Hyppönen tässä…

    Itse asiassa en odottanut että keskustelu tulisi olemaan näin yritysblogi-keskeistä. Taustatyötä tehnyt toimittaja antoi sen kuvan että kysymys olisi ihan vaan blogeista yleensä.

    Mutta hyvä näin. Mielestäni yritysblogit saavat vapaasti olla niin kaupallisia ja väritettyjä kuin vain haluavat. Sellaiset nimittäin kuolevat lukijapuutteeseen joka tapauksessa. Blogilla pitää olla mielenkiintoista sisältöä jotta sitä jaksaisi lukea, ja mainoslauseet eivät ole sellaisia.

  3. Katsoin pätkän juuri netistä, ei voinut paljon asiallisempia kommentoijia olla kyllä. Erityisesi Samik voisi myydä varmaan ilmastointilaitteita Siperian mummoilla 72% vuosittaisella korolla, niin mielettömän rauhallista on toi sun ulosanti

  4. Ja painoin vahingossa Lähetä… Siis piti vielä lisäämäni että ton perusteella suomalaiset oppivat myös että bloggaajat pitävät pikkutakkia mutta eivät kravattia, käyttävät silmälaseja ja laittavat pitkät tukat nätisti ponnarille. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *