Telkkariin!

Televisio kutsuu! Minut on kutsuttu huomenna torstaina Yleisradion aamu-TV:n vieraaksi juttelemaan (ylltys-ylltys) blogeista. Yksityiskohdat ja puheenaiheet jvt tss vaiheessa viel nhtvksi, mutta epilenp ett tulemme puhumaan siit, mik on juuri tll hetkell kuuminta hottia Blogistanissa ja ehk vhn siitkin, mit nm blogit oikein ovat – ajatelkaapa, on viel ihmisi jotka eivt sit tied ;-) Mutta mit kaikkea hienoa sit voisikaan mainostaa kymmenminuuttiseni aikana? Ideoita?

TV1, torstaina 2.3.2006 klo 07:50. Kyll, hiukkasen on perhosia vatsassa.

26 thoughts on “Telkkariin!

  1. Riitta, tosiaan nihin on kertynyt jonkun verran hydyntmtnt pomaa. Ihme ettei aiemmin ole huomattu :/

  2. Mikko Hyppnen tss…

    Itse asiassa en odottanut ett keskustelu tulisi olemaan nin yritysblogi-keskeist. Taustatyt tehnyt toimittaja antoi sen kuvan ett kysymys olisi ihan vaan blogeista yleens.

    Mutta hyv nin. Mielestni yritysblogit saavat vapaasti olla niin kaupallisia ja vritettyj kuin vain haluavat. Sellaiset nimittin kuolevat lukijapuutteeseen joka tapauksessa. Blogilla pit olla mielenkiintoista sislt jotta sit jaksaisi lukea, ja mainoslauseet eivt ole sellaisia.

  3. Katsoin ptkn juuri netist, ei voinut paljon asiallisempia kommentoijia olla kyll. Erityisesi Samik voisi myyd varmaan ilmastointilaitteita Siperian mummoilla 72% vuosittaisella korolla, niin mielettmn rauhallista on toi sun ulosanti

  4. Ja painoin vahingossa Lhet… Siis piti viel lismni ett ton perusteella suomalaiset oppivat mys ett bloggaajat pitvt pikkutakkia mutta eivt kravattia, kyttvt silmlaseja ja laittavat pitkt tukat ntisti ponnarille. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *