Igglo kuvaa taloja

Kirjoittaja Sami, 2.2.2006

Muistan vielä kun olin n. 5-vuotias ja meillä haaveiltiin oman talon rakentamisesta. Ajelimme useana iltana isän ja äidin kanssa kaupungin katuja ja katselimme taloja sillä silmällä.

30 vuotta myöhemmin tämänkin voi tehdä tietokoneella: Igglo.fi sisältää valtaisan määrän valokuvia pääkaupunkiseudun taloista. Kuvaamisessa on mahtanut olla aika urakka ja voin kuvitella useammankin kodinomistajan ihmetelleen taloja valokuvaavia hiippareita :-)

Riitta löysikin jo sivuilta lapsuudenkotinsa – minäkin voin linkittää lapsuudenkoteihini kunhan Seinäjoki lisätään palveluun…

  Jutussa “Igglo kuvaa taloja” on 9 kommenttia:

  • Timo Virta says:

   KAS mikä palvelu, löysin minäkin nuoruuteni opiskelijakämpän ja itseni muistelemasta menneitä. Ihan tänne susirajalle palvelu ei näköjään ainakaan vielä ulotu :)

  • Sten says:

   Taitaa olla Kortteli.fi:stä saatu tuokin ajatus.

  • Sten says:

   siis korttelit.fi

  • […] Igglo ei ole ihan tavallinen kiinteistönvalityspalvelu. Firman sivuilla on kattava kokoelma pääkaupunkiseudun taloja asuntotietoineen ja kuvineen. Ostaja voi “korvamerkitä” talon josta haluaisi asunnon, jolloin tehdään samalla myös ns. hiljainen ostoilmoitus kyseisessä osoitteessa olevasta asunnosta. Korvamerkitä voi myös isompia kokonaisuuksia, kuten katuja tai alueita. Hiljaisen ostoilmoituksen tekeminen on maksutonta ja se antaa merkitsijälle etuoikeuden tutustua myyntiin tuleviin kohteisiin. Vastaavasti asuntoaan myymässä oleva henkilö voi tehdä hiljaisen myynti-ilmoituksen, jonka jälkeen ilmoitus tarkistetaan ja myyjä näkee heti montako mahdollista ostajaa asunnolla on. Igglo on paitsi nerokas ja ainutlaatuinen konsepti, myös varsin loistava kuvatietokanta pääkaupunkiseudun taloista ja kortteleista. Löytyypä sivulta myös ilmakuvia ja karttojakin. Jos joskus olen ostamassa asuntoa Helsingistä, on tämä varsin varteenotettava välikäsi. [via: Pinseri] […]

  • Rampe says:

   Äläpä pikku Lauri ole sitten surullinen jos et just saakkaan ostettua unelmiesi asuntoa, sillä Igglo mainostaa myös vanhustentaloja, kaupungin vuokrataloja ym. sinulle ulkopaikkakuntalaiselle mahdottomia kohteita!

  • Juppe says:

   Kalsareiden kuvaaminen seuraavaksi, jösses mikä kriittisyys

  • Juha says:

   Työkaveri ehdotti, että kuvat on ostettu osin alihankintana Postilta.

  • Riitta says:

   Aika mukavasti näyttää Igglolla menevän, saivat juuri rahoitusta kansainvälistymiseen Benchmark Capital Europelta http://www.igglo.fi/pressi/?pvm=181006

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.