Day in day out

Tulin vain sanomaan ett jos satutte nkemn moottoritiell auton, jota kuljettaa levesti haukotteleva nrtti, se saatan olla min.

7 thoughts on “Day in day out

 1. Nyt siis tiedmme, ett moottoritiell oleva auto on Samikki, ja Samikkia kuljettaa levesti haukotteleva nrtti. – On tm suomen kieli veiket, eiks olekin? No, ei se mitn, kunhan et anna Riitan nhd tuota postaustasi. Hnen toimittajansieluunsa saattaisi tulla siit syyli. :}}

  Min puolestani ptn pilkunn**simisraporttini tlt er thn. :}

 2. Puhtia ja voimia, l aja ojaan pimess haukotellessas. Onkohan autoteknologian visioissa jo keksitty juttelubotti, joka rupattelemalla ja vastauksia monitoroimalla vahtii, ett kuljettaja on tysiss sielun voimissa ja hereill?

 3. “Kaunis ilma tnn, eik?”

  “Naama kiinni auto, etk s huomaa ett me ollaan katollaan ojassa??!”

 4. Heh, tulee mieleen se liftausreissu intist lomille, kun minut otti kyytiin ihan tyyliks 30-40-vuotias nainen, joka auton lhdetty liikkeelle totesi ensimmiseksi “okei, ky hommiin”. Nhtyn imistyneen ja kai vhn toiveikkaankin ilmeeni hn rjht nauramaan ja kertoo valvoneensa koko edellisen yn miehens kanssa ja ett hnen pit ajaa toiselle puolelle Suomea koiranyttely tuomaroimaan … ja se homma oli juttelemista ja seuran pitmist, ettei hn nukahda rattiin. Oli toivonut jo pidemmn matkaa saavansa kyytiin liftarin tt “hommaa” hoitamaan.

 5. Minulle toimii parhaiten ilmarummutus ja nuotin vierest laulaminen iPodin sestyksell ;-)

  Hmm, sanajrjestys… idinkielen opettaja ei olisi nyt tyytyvinen. Riitaltakin sain pilkkanaurua osakseni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *