Day in day out

Kirjoittaja Sami, 24.11.2005

Tulin vain sanomaan että jos satutte näkemään moottoritiellä auton, jota kuljettaa leveästi haukotteleva nörtti, se saatan olla minä.

  Jutussa “Day in day out” on 7 kommenttia:

  • |noone| says:

   Nyt siis tiedämme, että moottoritiellä oleva auto on Samikki, ja Samikkia kuljettaa leveästi haukotteleva nörtti. – On tämä suomen kieli veikeätä, eikös olekin? No, ei se mitään, kunhan et anna Riitan nähdä tuota postaustasi. Hänen toimittajansieluunsa saattaisi tulla siitä syyliä. :}}

   Minä puolestani päätän pilkunn**simisraporttini tältä erää tähän. :}

  • Tuija says:

   Puhtia ja voimia, älä aja ojaan pimeässä haukotellessas. Onkohan autoteknologian visioissa jo keksitty juttelubotti, joka rupattelemalla ja vastauksia monitoroimalla vahtii, että kuljettaja on täysissä sielun voimissa ja hereillä?

  • Merlac says:

   “Kaunis ilma tänään, eikö?”

   “Naama kiinni auto, etkö sä huomaa että me ollaan katollaan ojassa??!”

  • Heh, tulee mieleen se liftausreissu intistä lomille, kun minut otti kyytiin ihan tyylikäs 30-40-vuotias nainen, joka auton lähdettyä liikkeelle totesi ensimmäiseksi “okei, käy hommiin”. Nähtyään äimistyneen ja kai vähän toiveikkaankin ilmeeni hän räjähtää nauramaan ja kertoo valvoneensa koko edellisen yön miehensä kanssa ja että hänen pitää ajaa toiselle puolelle Suomea koiranäyttelyä tuomaroimaan … ja se homma oli juttelemista ja seuran pitämistä, ettei hän nukahda rattiin. Oli toivonut jo pidemmän matkaa saavansa kyytiin liftarin tätä “hommaa” hoitamaan.

  • Sami says:

   Minulle toimii parhaiten ilmarummutus ja nuotin vierestä laulaminen iPodin säestyksellä ;-)

   Hmm, sanajärjestys… äidinkielen opettaja ei olisi nyt tyytyväinen. Riitaltakin sain pilkkanaurua osakseni.

  • Jasmo says:

   Onko sulla sami sellane iPodin radiolähetinjutska (laiton kai, mutta mitä sitten)?

  • Sami says:

   Jasmo: jep, löytyy. Tunecast II

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.