8 thoughts on “Tee-se-itse suihkulähde

 1. Tuossa suomalaisessa videossa on tiskialtaan takana kolmesataa jotakin tyhjää voirasiaa. Marjojako ne meinaa pakastaa hehtaarin verran pusikoita noihin…

 2. Semmosta vielä että ne Pepsiä kannettavan takia satoja pulloja hamstranneet voisivat rakennella melko hienon suihkulähdematriisin… Jokin Mentoksien jakelujärjestelmä olisi kuitenkin rakennettava.

 3. Joskus pikkupoikana tuli huomattua että kokis kuohuu jos siihen tipauttaa sokeripalan. Modernit myrkyt ovat sitten näköjään monta kertaa tehokkaampia.

 4. Kokeilitteko aikoinaan pudotttaa Yrjö-pastilleleja lumihankeeen? Minä kokeilin muiistaakseni vuonna 1983. Ihmettelin silloin kaverin kanssa, että kuinka ihmeessä yksi karkki voi sulattaa paksun lumihangen maaahan saakka. Näin taisi Yrjö-pastilli käyttäyttyä silloin. Se oli aikoinaan väkevin pastilli ennen Fisterman’s friendejä.

 5. Kokeiltiin hurjina teinivuosina mitä tapahtuu, kun vetää ison säkin vaahtokarkkeja tosi nopeasti ja sitten ottaa lasillisen kolaa päälle. Aika metkaa kun tulee vaahtoa nenästäkin!

 6. Leivinjauhe on myös metkaa ainetta. Sitä kun sotkee veden kanssa, saa aikaan kivasti painetta suljettuun purkkiin. Myös mm. musteen kanssa toimii hyvin ;)

  Pitääpä testata samaa juttua kolajuomien kanssa. Kuka keksii parhaan koktailin?

 7. Kisa: Vedetään litra kokista ensin tyhjään mahaan ja perään menthos-pastilleja. Voittaja on se joka ehtii niellä eniten pastilleja. Vaihtoehtoisesti kisa voidaan suorittaa niin, että kokonaisaika ratkaisee – voittaja on se joka juo ensin litran kokista ja nielee sitten pötköllisen menthosseja nopeiten. Muistakaa filmata.

 8. “Tuossa suomalaisessa videossa on tiskialtaan takana kolmesataa jotakin tyhjää voirasiaa. ” heh, ne on maitorahkapurkkeja :) roskiin olivat menossa

  t. jyka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *