Lontoo ei ole entisens

Maailma muuttuu. Ensi viikon torstaista lhtien lontoolaiset pubit saavat olla auki niin kauan kuin haluavat. Nuorempana poikien kanssa Lontoossa kydess pubien sulkeutuminen jo iltayhdelttoista tuli ylltyksen. Pubikierrosta olisi silloin jatkanut mieluusti vaikka miten pitkn sen sijaan ett olisi siirtynyt tptyteen ja meluisaan ykerhoon.

Nykyisin pubissa istumisen kultakausi on jo ohi, mutta Lontoossa tekisi mieli lhte taas kymn. Edellisest kerrasta onkin jo pian nelj vuotta. Sinne taitaa nykyisin pst aika edullisestikin?

5 thoughts on “Lontoo ei ole entisens

  1. Jesh! Arvaas kuka on lentmss Lontooseen perjantaina ja luin tuosta asiasta juuri… Toisaalta just tossa kaverin kanssa muisteltiin ett aikaisen kiinni menevt pubit ovat Briteiss siunaus: vaikka veti “tappiin asti”, ei ollut ikin krapula tiss tai luennolla. Tosin lysin kavereiden kanssa lhikorttelista salakapakan, joten se siit aikaisesti nukkumaanmenosta.

  2. Tm poistanee yhden peri-brittilisen ilmin nimelt “lock-in”:
    – Pubin sulkeutuessa kanta-asiakkaat voivat jd sislle, verhot vedetn eteen ja valot pimennetn. Meno jatkuu entiseen tapaan, mutta pois saa lhte vasta kun pubit jlleen aamulla laillisesti avataan. Brittilisen luonteenlaadun tuntien aukioloaikojen vapautumisella on niin kannattajia kuin vastustajiakin, jotka haikailevat nuoruutensa tuttuun ja turvalliseen kulttuuriin. Kuinka ollakaan, ei kovin kauaa tarvinut artikkelia aiheesta etsi:

    http://www.waitrose.com/food_drink/wfi/notesandmiscellany/humour/0007130.asp

  3. Juu, etenkin kun asutte oikealla suunnalla Suomea on matkustaminen naurettavan halpaa. Ryanairin ainoa miinus on ahtaat koneet. Minulla meni mys korvat lukkoon molemmilla laskeutumiskerroilla, paluumatkan lukkoutuminen ei ole auennut vielkn vaikka siit on jo viikko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *