Sivutetut kommentit

Muistan viel ajan, jolloin Kasan Jussi haaveili saavansa sata kommenttia blogijuttuunsa. “Menisik siihen kaksi vuorokautta vai pikemminkin kaksi vuotta?“, Jussi ihmetteli. Asiastahan syntyi sitten meemi ja kommenttien mr tuli tyteen vuorokaudessa.

Pikkupoikien puuhastelua! Pinseriss on jo kolme juttua, jotka ovat kernneet yli sata kommenttia: Harry Potterista ja puoliverisest prinssist on keskusteltu nyt puolitoista vuotta ja kommentteja on kertynyt yli 3600 kappaletta. Edellisest Potteristakin on riittnyt asiaa 900 kommentin verran ja ilmalmppumpuista saman verran.

Noiden sivujen kytettvyys ei arvatenkaan ollut paras mahdollinen, joten otin ja asensin WordPressiin Paged Comments -pluginin. Kuten tavallista, pluginin asennus sujui kden knteess: laitetaan vain yksi tiedosto paikoilleen ja knnetn systeemi plle WordPressin asetuksista. Sivupohjia piti mys rtlid jonkin verran, mutta sekn ei ollut juuri rakettitiedett.

Nyt paljon kommentteja kervt jutut asettuvat tyylikkisiksi parinkymmenen kommentin sivukokonaisuuksiksi, joita pitisi olla ilo surffata.

4 thoughts on “Sivutetut kommentit

  1. Aik kovasti poikkeaa ainakin se “puoliverisen prinssin” kommenttiosasto muiden juttujen kommenttiosastosta :) Voisi sanoa, ett kyttjprofiili on hieman erilainen…

  2. Teill on selvstikin sislt, jota halutaan kommentoida. Eik tarvitse mankua “hei tulkaa antamaan mulle kommentteja” niin kuin eriden tylsimyksien.

  3. Ett vhnk erilainen kyttjprofiili… :D

    “mut kuulkaas…onko kelln teist kuvia irciss?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *