Sivutetut kommentit

Muistan vielä ajan, jolloin Kasan Jussi haaveili saavansa sata kommenttia blogijuttuunsa. “Menisikö siihen kaksi vuorokautta vai pikemminkin kaksi vuotta?“, Jussi ihmetteli. Asiastahan syntyi sitten meemi ja kommenttien määrä tuli täyteen vuorokaudessa.

Pikkupoikien puuhastelua! Pinserissä on jo kolme juttua, jotka ovat keränneet yli sata kommenttia: Harry Potterista ja puoliverisestä prinssistä on keskusteltu nyt puolitoista vuotta ja kommentteja on kertynyt yli 3600 kappaletta. Edellisestä Potteristakin on riittänyt asiaa 900 kommentin verran ja ilmalämpöpumpuista saman verran.

Noiden sivujen käytettävyys ei arvatenkaan ollut paras mahdollinen, joten otin ja asensin WordPressiin Paged Comments -pluginin. Kuten tavallista, pluginin asennus sujui käden käänteessä: laitetaan vain yksi tiedosto paikoilleen ja käännetään systeemi päälle WordPressin asetuksista. Sivupohjia piti myös räätälöidä jonkin verran, mutta sekään ei ollut juuri rakettitiedettä.

Nyt paljon kommentteja keräävät jutut asettuvat tyylikkäisiksi parinkymmenen kommentin sivukokonaisuuksiksi, joita pitäisi olla ilo surffata.

4 thoughts on “Sivutetut kommentit

  1. Aik kovasti poikkeaa ainakin se “puoliverisen prinssin” kommenttiosasto muiden juttujen kommenttiosastosta :) Voisi sanoa, että käyttäjäprofiili on hieman erilainen…

  2. Teillä on selvästikin sisältöä, jota halutaan kommentoida. Eikä tarvitse mankua “hei tulkaa antamaan mulle kommentteja” niin kuin eräiden tylsimyksien.

  3. Että vähänkö erilainen käyttäjäprofiili… :D

    “mut kuulkaas…onko kellään teistä kuvia ircissä?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *