Toisen sukupolven kopiosuojaus

Ensimminen SonyBMG:n rootkit-kopiointisuojausta hyvkseen kyttv tietokonevirus lydettiin tnn iltapivll. Eli suomeksi: jos ostat SonyBMG:n toisen sukupolven kopiosuojausta kyttvn CD-levyn ja laitat sen tietokoneeseesi, altistat koneesi viruksille. Lisksi on olemassa riski siit, ett rikot koneesi niin pahoin ett se ei en kynnisty. En suosittele ostamaan tllaisia levyj.

Onpa hyv ett asia tuli ilmi tmn vuoden puolella, uuden tekijnoikeuslain astuttua voimaan nist asioista puhuminen saattaa olla kielletty.

Listietoa: Helsingin Sanomien uutinen ja 5G-blogi, Digitodayn uutinen ja illan aikana hyvin moni muukin sivusto.

Ja viel loppukevennys:

Hanki parintuhannen euron arvoinen tietokone tuhannella eurolla, kaupan plle 1500 litraa Pepsi (jonka voi vaikka myyd). Huijausta? Ei toki, vaan Pepsin uusi markkinointikampanja, jota he eivt ole ajatelleet ihan loppuun saakka. Kun kert 1000 pisteen arvosta Pepsi-pullojen etikettej, saat Sony VAIO-tietokoneen. Tuo mr limsaa maksaa marketin tarjouksessa n. 1000 euroa.
Ks. Pepsi-2005-11-09 ja FAQ .

12 thoughts on “Toisen sukupolven kopiosuojaus

  1. Hauska nhd, ett meidn entiselle kellarikomerolle on lytynyt Pepsi-pullojen myt hyv kytt. PS. Uudet asukkaat, jos luette tt: toivottavasti teidn kmpp oli hyvss kunnossa, jos muutitte siihen 2001. TOAS veloitti sen siivouksesta muistaakseni 3000 markkaa, koska hella oli likainen.

  2. Kyll Pepsi tuon aika hyvin on miettinyt. Kuinka moni todellisuudessa juo tai edes muuten hankkii noin paljon Pepsi-etikettej? Kenties muutama onnellinen todella saa lpprin, mutta mik on juoman myyntimr kampanjan aikana? Todella paljon. Myskn kilpailevia juomia ei osteta niin paljoa, koska se tarkoittaa vhemmn pepsi-etikettej.

  3. No hyvin ja hyvin. Tuskin juomalla moisia pistemri, mutta juurikin laskemalla yhteen 1+1 voi hommata tuhannella eurolla pirusti juomaa ja uuden, parin tonnin arvoisen lpprin. Itsekkin ihmettelin tuota jo eilen yn pikkutunneilla.

  4. …mikli suostuu sekaantumaan viel Sonyn tuotteisiin. Ties mit vakoiluohjelmia niisskin sisll ;-)

  5. Heh, nyt repesin,

    Onneksi olkoon, minusta teit juuri kuten pitkin. Sulaa hulluutta olla ottamatta VAIO:a. Muista raportoida lopuksi paljon se maksoi, kunhan pepsit on myyty. Ihmismieli on kyll huomattavan kekselis, oikein harmittaa etten asu Suomessa, muuten ei olisi tss perheess jano ;)

  6. Heh, korostetaan viel ett min en ole siis ostanut tuhatta litraa pepsi. Ainakaan viel :-)

  7. Pingback: Laurin blogi » Blog Archive » Pepsiä, Pepsiä

  8. Pingback: Teemun Blogi » Blog Archive » Törmäsin Pepsi / Vaio - mieheen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *