Kuumat blogit

Kuulutuksen koulutusohjelman kuukausiliite (ei sukua sille toiselle liitteelle) kirjoittaa:

Tämänpäiväisessä [Helsingin Sanomissa] sivulla B7 kerrotaan otsikolla “HS-blogit kiinnostivat”, että blogien suosiota mittaavan Blogilistan (www.blogilista.fi) “Kuumalla listalla” oli sunnuntai-iltana kymmenen kiinnostavan uuden blogin listalla kahdeksan Helsingin Sanomien blogia.

Onkos Kuuma lista nyt sitten Valtakunnan Virallinen Lista? :-)

26 thoughts on “Kuumat blogit

 1. Hyvä anttia,

  kuten jo syyskuun 15. sanoin (http://blogit.helsinginsanomat.fi/anssi/?p=8#comment-86) HS:lla on omat syynsä sotkeutua blogiskeneen:

  … a) Suomessa elää hyvin itsenäinen “media” joka on riippumanton valtamedioista, kuten esim. Helsingin Sanomista
  b) monilla bloggaajilla on itsenäisiä ajatuksia jotka poikkeavat valtavirrasta ja joista kannattaa olla perillä …

  Ja nyt kun heitä ei heti totella, he eivät oikein tykkää siitä ja alkavat kiukuttelemaan. Pysykööt poissa Blogilistalta jos ympäristö ei ole heidän mielestään sovelias heidän blogeilleen.

 2. Hey Jude
  Puhut asiaa. Blogilista voisi toisaalta räätälöidä kaupallisen palvelun kaupallisille blogeille. Maksullisen tietysti. Voisi sitten jokainen bloggaaja valita haluaako seurata kaupallisia blogeja vai ei, ja tulisi sivussa blogilistalle hyvät rahat.

 3. Marleena: “Kuva ei ole todellakaan oikea tästä meitin blogimaailmasta.”

  Kyllä. Kuva “Teitin” blogimaailmasta on täysin väärä. Auttaisiko se, jos ns. ummistaisi silmänsä?

 4. Hauskaa, kuinka jotkut tuntuvat lukevan Pekan kommentteja kuin piru raamattua. Vähän kun höröttelee kaiken maailman runkkublogien nimille, tulee välittömästi leimatuksi sensuuripoliisiksi, jonka herkkä hipiä ei kestä sitä, että oman työpaikan blogien lisälksi top-listalla on oudompaakin settiä.

  Ihan oikeasti ihmiset, ettekö te osaa lukea hymiöitä tai aistia kirjoitusten nyansseja? Varsinkin, kun kyseisen Pekankin tekstejä ja kommentteja on ollut blogimaailmassa jo kauan ennen kuin useimmat teistä edes tiesitte siitä.

  Relatkaa nyt vähän – kyllä Blogistanissa on tilaa sekä kaupallisille että epäkaupallisille sisällöille. :)

 5. Tässä asiaa kavereiden kanssa puituamme – kyllä, virallinen listahan se on. Ei siksi, että se “oikeasti olisi” vaan siksi, että me olemme niin päättäneet. Tää on pikkasen sama kuin BB:n äänestykset – oli tulos mikä tahansa, niin sitä ei kyseenalaisteta. Olisihan se typerää nyt vaatia ulkopuolista puolueetonta lautakuntaa selvittämään tilannetta. Asia kun ei oikeasti ole niin tärkeä. Lista on virallinen – on se sitten vaikka sitten yhden ihmisen mielipide. Kumarramme syvään valtakunnallista ja ennen kaikkea virallista listaa kohtaan. Ja mites me osa-aikanörtit muuten löydettäisiin kiinnostavat blokit? Googlaamalla vai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *