Kuumat blogit

Kuulutuksen koulutusohjelman kuukausiliite (ei sukua sille toiselle liitteelle) kirjoittaa:

Tmnpivisess [Helsingin Sanomissa] sivulla B7 kerrotaan otsikolla “HS-blogit kiinnostivat”, ett blogien suosiota mittaavan Blogilistan (www.blogilista.fi) “Kuumalla listalla” oli sunnuntai-iltana kymmenen kiinnostavan uuden blogin listalla kahdeksan Helsingin Sanomien blogia.

Onkos Kuuma lista nyt sitten Valtakunnan Virallinen Lista? :-)

26 thoughts on “Kuumat blogit

 1. Hyv anttia,

  kuten jo syyskuun 15. sanoin (http://blogit.helsinginsanomat.fi/anssi/?p=8#comment-86) HS:lla on omat syyns sotkeutua blogiskeneen:

  … a) Suomessa el hyvin itseninen media joka on riippumanton valtamedioista, kuten esim. Helsingin Sanomista
  b) monilla bloggaajilla on itsenisi ajatuksia jotka poikkeavat valtavirrasta ja joista kannattaa olla perill …

  Ja nyt kun heit ei heti totella, he eivt oikein tykk siit ja alkavat kiukuttelemaan. Pysykt poissa Blogilistalta jos ymprist ei ole heidn mielestn sovelias heidn blogeilleen.

 2. Hey Jude
  Puhut asiaa. Blogilista voisi toisaalta rtlid kaupallisen palvelun kaupallisille blogeille. Maksullisen tietysti. Voisi sitten jokainen bloggaaja valita haluaako seurata kaupallisia blogeja vai ei, ja tulisi sivussa blogilistalle hyvt rahat.

 3. Marleena: “Kuva ei ole todellakaan oikea tst meitin blogimaailmasta.”

  Kyll. Kuva “Teitin” blogimaailmasta on tysin vr. Auttaisiko se, jos ns. ummistaisi silmns?

 4. Hauskaa, kuinka jotkut tuntuvat lukevan Pekan kommentteja kuin piru raamattua. Vhn kun hrttelee kaiken maailman runkkublogien nimille, tulee vlittmsti leimatuksi sensuuripoliisiksi, jonka herkk hipi ei kest sit, ett oman typaikan blogien lislksi top-listalla on oudompaakin setti.

  Ihan oikeasti ihmiset, ettek te osaa lukea hymiit tai aistia kirjoitusten nyansseja? Varsinkin, kun kyseisen Pekankin tekstej ja kommentteja on ollut blogimaailmassa jo kauan ennen kuin useimmat teist edes tiesitte siit.

  Relatkaa nyt vhn – kyll Blogistanissa on tilaa sek kaupallisille ett epkaupallisille sisllille. :)

 5. Tss asiaa kavereiden kanssa puituamme – kyll, virallinen listahan se on. Ei siksi, ett se “oikeasti olisi” vaan siksi, ett me olemme niin pttneet. T on pikkasen sama kuin BB:n nestykset – oli tulos mik tahansa, niin sit ei kyseenalaisteta. Olisihan se typer nyt vaatia ulkopuolista puolueetonta lautakuntaa selvittmn tilannetta. Asia kun ei oikeasti ole niin trke. Lista on virallinen – on se sitten vaikka sitten yhden ihmisen mielipide. Kumarramme syvn valtakunnallista ja ennen kaikkea virallista listaa kohtaan. Ja mites me osa-aikanrtit muuten lydettisiin kiinnostavat blokit? Googlaamalla vai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *