Paha piilokamera

Kirjoittaja Sami, 30.10.2005

Piilokamera, jonka tarkoituksena on pelästyttää uhrinsa pahanpäiväisesti – siinäpä konsepti tv-ohjelmalle nimeltään Scare Tactics. Ohjelman kotisivuilta löytyy kokoelma videoleikkeitä joille pahanilkiset ihmiset voivat hekotella.

Saksalainen vesisänkytemppu on myös kovin ilkeä. Mutta hauska. [via Just Sopivasti]

  Jutussa “Paha piilokamera” on 2 kommenttia:

  • Burana says:

   Suosittelen myös seuraavaa Scare Tactics -pätkää. http://media5.big-boys.com/content/scaretactics.wmv

  • Timo says:

   Tuo saksalainen vesisänkytemppuhan oli aivan loistava. Itse en yhtään tykkää piilokameroista joissa koko juttu perustuu ihmisten säikyttämiseen tai nöyryyttämiseen. Pienet hyväntahtoiset jekut ovat aina paikallaan. Harmittaman moni jenkkipiilokamera on nykyään enemmänkin reality-tv. Hyvänä poikkeuksena on kanadalainen piilokamera joka näkyy ajoittain Mtv3:lla ja SubTV:lläkin, nimellä “Pilanpäiten”.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.