31 thoughts on “Tarkkuutta nimiin

  1. Myllykirje suorastaan :-)

    Vaan mitäpä sitä selkeää asiaa vuolempaan pidemmästi…

  2. Blogistania-sanasta tulee hieno assosiaatio: Hail, hail Freedonia, land of the brave and free!

  3. Brändiä pitää puolustaa tai sen menettää ;-)

    Pitäisikö sitä alkaa kutsua Blogistan(tm):ksi?

  4. Voih, Samikki! Sinulla on enää viikko aikaa perätä vapaacybervaltion nimeen liittyviä oikeuksiasi, sillä pahoin pelkään Anssin valinneen kahdesta pahasta sen pahemman. Eli ensi viikonvaihteen jälkeen se on Blogistania – kun kerran HESARIN kuukautisliitteessä niin sanotaan. Hih. :}

  5. Blogostanin Demokraattisesta Tasavallasta ovat tutkimusmatkailijat löytäneet ainakin jo kaksi erikokokoista, tosin yhtälailla sisäsiittoista taajamaa: Bloggrad ja Blogville.
    -)

  6. Blogedonia? Blogosliitto oli kyllä aika hyvä.
    Samilta tullut aika suorasukaista ohjeistusta viime aikoina termistöön liittyen, onko pian tulossa graafinen ohjeistus? ;)

  7. Ei liian pientä tekstiä, kohtuudella kivannäköisiä kuvia, joustava design. Koirankuvat ovat aina hyvä juttu, aivan erityisesti noutajat. Värien pitää sointua yhteen eikä saa olla liian räikeää. Linkit tulee erottaa näkyvästi.

  8. Siis mitä? Kumpi nyt lopulta oikein on? Ketä pitäis uskoa? Perustelut please – vai onko tämä pelkkä auktoriteettikysymys?

    Olen käyttänyt molempia termejä hieman häpeillen, koska en ole tiennyt kumpi on oikein. Ensin Blogistaniaa, sitten Blogistania ja nyt taas Blogistaniaa…

    Mä olen kyllä kuuliainen lauseopillisesti, kunhan vain saan tietää “korkeimmalta neuvostolta”, mikä on oikea ilmaisu.

    Järjestetään äänestys! Silleenhän “totuus” aina selviää kuten Kierkegaard vitsaili.

  9. No minä olisin kyllä valmis väittämään että Blogistan oli ensin… Blogistaniasta kuulin vasta Anssilta.

  10. Blogistan ja Blogoslavia ovat minullekin ne tutuimmat termit. Blogistania lienee tämän syksyn väännöksiä. Blogiforniassa paistaa varmasti aina aurinko, mutta onko sen pääkaupunki Sankt Blogburg vai Blogograd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *