Varo tappajadelfiinejä

Sarjassamme erikoisia uutisia… USA:n armeija on 1990-luvulta asti kouluttanut delfiinejä sotilaiksi terroristien ja vakoojien vastaisessa kamppailussa. Nämä älykkäät vedenelävät on aseistettu myrkkynuolilla ja opetettu hyökkäämään sukelluspuvussa lähestyviä ihmisiä vastaan.

Nyt armeijalla on käsissään ongelma. Joukko tappajadelfiinejä on nimittäin päässyt karkaamaan Katrina-hirmumyrskyn aiheuttaman tuhon yhteydessä.

Jos olet menossa sukeltamaan Meksikonlahdelle, muista olla varovainen. Uutinen: The Observer.

10 thoughts on “Varo tappajadelfiinejä

  1. voi hyvää päivää xD kaikkee ihmiset keksii… aseistettuja delfiinejä… seuraavaks haikarat koulutetaan pudotteleen pommeja…

  2. Strangelove tarkoittanee kommenttia, jonka pistin vahingossa väärällä tunnuksella nettiin. Muistaakseni Sinisalon novellissa ei sentään ollut tappajadelfiinejä, vaikka siinä Särkänniemen delfiinit vapautettiin mereen?

  3. Riitta, en tarjoittanut sitä Särkänniemijuttua vaan sitä, missä meri hohti hopeisena peilinä ja ihmiset raatoivat kädettömien kuninkaiden orjina.

  4. Tuija, luinkin novellin Kädettömät kuninkaat vasta nyt. Olen pitänyt kokoelmaa jo jonkin aikaa käsillä ja lueskellut sieltä tarinan silloin, toisen tällöin. Ei voi kuin ihailla Johanna Sinisaloa kirjoittajana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *