Varo tappajadelfiinej

Sarjassamme erikoisia uutisia… USA:n armeija on 1990-luvulta asti kouluttanut delfiinej sotilaiksi terroristien ja vakoojien vastaisessa kamppailussa. Nm lykkt vedenelvt on aseistettu myrkkynuolilla ja opetettu hykkmn sukelluspuvussa lhestyvi ihmisi vastaan.

Nyt armeijalla on ksissn ongelma. Joukko tappajadelfiinej on nimittin pssyt karkaamaan Katrina-hirmumyrskyn aiheuttaman tuhon yhteydess.

Jos olet menossa sukeltamaan Meksikonlahdelle, muista olla varovainen. Uutinen: The Observer.

10 thoughts on “Varo tappajadelfiinej

  1. voi hyv piv xD kaikkee ihmiset keksii… aseistettuja delfiinej… seuraavaks haikarat koulutetaan pudotteleen pommeja…

  2. Strangelove tarkoittanee kommenttia, jonka pistin vahingossa vrll tunnuksella nettiin. Muistaakseni Sinisalon novellissa ei sentn ollut tappajadelfiinej, vaikka siin Srknniemen delfiinit vapautettiin mereen?

  3. Riitta, en tarjoittanut sit Srknniemijuttua vaan sit, miss meri hohti hopeisena peilin ja ihmiset raatoivat kdettmien kuninkaiden orjina.

  4. Tuija, luinkin novellin Kdettmt kuninkaat vasta nyt. Olen pitnyt kokoelmaa jo jonkin aikaa ksill ja lueskellut sielt tarinan silloin, toisen tllin. Ei voi kuin ihailla Johanna Sinisaloa kirjoittajana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *