Blogilista-parannuksia

Innostuin säätämään blogilistaa hieman lisää. Tämänkertaiset muutokset kuuluvat sarjaan “yleisön pyynnöstä”, eli näitä oli pyydetty useammankin kerran.

  • Top- ja Hot-listoilla näkyy nyt 100 blogia kerrallaan
  • Suosikki- ja tuoreet-listoilla näkyy 50 blogia kerralla
  • Edellisen vuorokauden aikana päivitetyt blogit on merkitty ☼-merkillä, aluksi top-listalla, myöhemmin ehkä myös hakemistossa ja hot-listalla. Merkin pitäisi näyttää aurinkosymbolilta kaikissa moderneissa selaimissa.
  • Ääkkösiä sisältävät hakemistoluokat toimivat nyt oikein myös Internet Explorerissa

Palaute on edelleen tervetullutta – en voi luvata jokaiseen vastausta, mutta kaikki luetaan ennemmin tai myöhemmin ja korjauksetkin tulevat heti kun keritään! :-)

22 thoughts on “Blogilista-parannuksia

  1. Jos vain tekninen toteutus sallii niin helpoin eettinen ratkaisu tuohon suosikkilistan julkisuuteen lienee se että lisätään oman listan yhteyteen valintatäppä julkaise / älä julkaise jotta jokainen saa päättää sen näkyykö lista julkisuudessa vaiko eikö ? Tämän jälkeen ei kait yksilön tietoturvan suhteen pitäisi kenelläkään olla mitään huomautettavaa ?

    Sitä taas minä en oikein hahmota että mitä ihmeen kateutta tuollaiset listaukset voisivat aiheuttaa ? Jokainen olkoon kiinnostunut siitä mistä on ja that’s it ??

  2. Kaimani tuossa yllä kuvailee listasysteemin, jonka kaltainen on käytössä ainakin photoblogs.org:ssa. Käytännössä siellä on jokaisella käyttäjällä kaksi listaa: Normaali suosikkilista ja toinen “watchlist”, joka ei näy muille tai edes vaikuta top-listoihin yms. tilastointiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *