Blogilista-parannuksia

Kirjoittaja Sami, 19.8.2005

Innostuin säätämään blogilistaa hieman lisää. Tämänkertaiset muutokset kuuluvat sarjaan “yleisön pyynnöstä”, eli näitä oli pyydetty useammankin kerran.

 • Top- ja Hot-listoilla näkyy nyt 100 blogia kerrallaan
 • Suosikki- ja tuoreet-listoilla näkyy 50 blogia kerralla
 • Edellisen vuorokauden aikana päivitetyt blogit on merkitty ☼-merkillä, aluksi top-listalla, myöhemmin ehkä myös hakemistossa ja hot-listalla. Merkin pitäisi näyttää aurinkosymbolilta kaikissa moderneissa selaimissa.
 • Ääkkösiä sisältävät hakemistoluokat toimivat nyt oikein myös Internet Explorerissa

Palaute on edelleen tervetullutta – en voi luvata jokaiseen vastausta, mutta kaikki luetaan ennemmin tai myöhemmin ja korjauksetkin tulevat heti kun keritään! :-)

  Jutussa “Blogilista-parannuksia” on 22 kommenttia:

  • Jyri says:

   Jos vain tekninen toteutus sallii niin helpoin eettinen ratkaisu tuohon suosikkilistan julkisuuteen lienee se että lisätään oman listan yhteyteen valintatäppä julkaise / älä julkaise jotta jokainen saa päättää sen näkyykö lista julkisuudessa vaiko eikö ? Tämän jälkeen ei kait yksilön tietoturvan suhteen pitäisi kenelläkään olla mitään huomautettavaa ?

   Sitä taas minä en oikein hahmota että mitä ihmeen kateutta tuollaiset listaukset voisivat aiheuttaa ? Jokainen olkoon kiinnostunut siitä mistä on ja that’s it ??

  • jyrik says:

   Kaimani tuossa yllä kuvailee listasysteemin, jonka kaltainen on käytössä ainakin photoblogs.org:ssa. Käytännössä siellä on jokaisella käyttäjällä kaksi listaa: Normaali suosikkilista ja toinen “watchlist”, joka ei näy muille tai edes vaikuta top-listoihin yms. tilastointiin.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.