Lontoo

Lontoon terroristi-iskujen aikana istuin palaverissa ja olin autuaan tietmtn maailmalla sattuneesta pahasta. Ulos astuessa knnykk avatessani nin Riitan lhettmn tekstiviestin. Helsingist kotiin ajaessa kuuntelin BBC Worldia niin pitklle kuin Yle Capital FM kuului autoradiosta.

Joku ihmetteli miksi Pinseri ei ollut reagoinut uutiseen milln tavalla. Meist tuntui ett ei ollut mitn uutta kerrottavana. Wikinewsin uutinen sislsi kaiken oleellisen tiedon. Wikipedian tietoartikkeliin suodattuu tapahtuman historia. Kuvia lytyy Flickrist (katso tuoreita kuumia luokituksia). Kaikki netin uutissaitit sislsivt pivittyv tietoa.

Mutta blogitkin ovat ksitelleet asiaa: Blogilistan haku termille lontoo* lyt liki 200 Lontoosta viime aikoina puhunutta blogia.

One thought on “Lontoo

  1. Ehk olen tunteeton, mutta Lontoon tapahtumat ei liiemmin hert mitn syvi tunteita. Ehk tapaus WTC imi sympatiani kuiviin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *