Lontoo

Kirjoittaja Sami, 8.7.2005

Lontoon terroristi-iskujen aikana istuin palaverissa ja olin autuaan tietämätön maailmalla sattuneesta pahasta. Ulos astuessa kännykkää avatessani näin Riitan lähettämän tekstiviestin. Helsingistä kotiin ajaessa kuuntelin BBC Worldia niin pitkälle kuin Yle Capital FM kuului autoradiosta.

Joku ihmetteli miksi Pinseri ei ollut reagoinut uutiseen millään tavalla. Meistä tuntui että ei ollut mitään uutta kerrottavana. Wikinewsin uutinen sisälsi kaiken oleellisen tiedon. Wikipedian tietoartikkeliin suodattuu tapahtuman historia. Kuvia löytyy Flickristä (katso tuoreita kuumia luokituksia). Kaikki netin uutissaitit sisälsivät päivittyvää tietoa.

Mutta blogitkin ovat käsitelleet asiaa: Blogilistan haku termille lontoo* löytää liki 200 Lontoosta viime aikoina puhunutta blogia.

    Jutussa “Lontoo” on yksi kommentti:

    • Sebastian says:

      Ehkä olen tunteeton, mutta Lontoon tapahtumat ei liiemmin herätä mitään syviä tunteita. Ehkä tapaus WTC imi sympatiani kuiviin.

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.