4 thoughts on “Totti

  1. Hau-hau totinen Totti,
    tunnemme ollomme hyvin kotoisaksi, kun tapaamme täällä blogi-viidakossa oman lajin edustajia. Erityisesti pidämme Buster Keaton -ilmeestäsi. Varo siellä maalla punkkeja ja hyttysetkin voivat ikävästi pistellä kuonon päätä. Mutta onhan siellä varmaan vesileikkejä. Meistä haukuista Mr Bones on varsinainen vesipeto, mutta minä Kaveri vain tyydyn kahlailemaan rantavesissä. Kunhan opimme tekemään blogiin “sivja”, niin alamme julkaista nuoruuden päiväkirjaa. Parhainta vointia!
    Kesäterkuin Mr Bones Timbuktusta ja Kaveri Autiomaasta ja Testilabrasta

  2. Onhan täällä vettä, mutta kaikkialla on kieltotauluja! Tuntuu, että joka rannan pätkä on Kangasalla merkattu erikoisella kiellolla uittaa koiria Mobilian rantaa lukuun ottamatta. Se taas on vilkkaan parkipaikan ja kesäteatterin vieressä. Meidän itsepäinen Totti-koiramme ei siis voi siellä juuri uida – pelkäämme sen karkaavan auton alle tai kesäteatterin lavalla. Ja voi sitä huutoa. TOTTII! TOTTII! TÄNNEE!!! Luulisi sen häirisevän esitystäkin… LIsää Totin kuvia ja valitusta uima-aiheesta: http://www.pinseri.com/kangasala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *