Totti

Siit taitaa olla aikaa kun olen viimeksi lhettnyt tnne kuvia Totista. Tss siis yksi. :-)

4 thoughts on “Totti

  1. Hau-hau totinen Totti,
    tunnemme ollomme hyvin kotoisaksi, kun tapaamme tll blogi-viidakossa oman lajin edustajia. Erityisesti pidmme Buster Keaton -ilmeestsi. Varo siell maalla punkkeja ja hyttysetkin voivat ikvsti pistell kuonon pt. Mutta onhan siell varmaan vesileikkej. Meist haukuista Mr Bones on varsinainen vesipeto, mutta min Kaveri vain tyydyn kahlailemaan rantavesiss. Kunhan opimme tekemn blogiin “sivja”, niin alamme julkaista nuoruuden pivkirjaa. Parhainta vointia!
    Kesterkuin Mr Bones Timbuktusta ja Kaveri Autiomaasta ja Testilabrasta

  2. Onhan tll vett, mutta kaikkialla on kieltotauluja! Tuntuu, ett joka rannan ptk on Kangasalla merkattu erikoisella kiellolla uittaa koiria Mobilian rantaa lukuun ottamatta. Se taas on vilkkaan parkipaikan ja kesteatterin vieress. Meidn itsepinen Totti-koiramme ei siis voi siell juuri uida – pelkmme sen karkaavan auton alle tai kesteatterin lavalla. Ja voi sit huutoa. TOTTII! TOTTII! TNNEE!!! Luulisi sen hirisevn esitystkin… LIs Totin kuvia ja valitusta uima-aiheesta: http://www.pinseri.com/kangasala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *