Jyvi ja akanoita

Pivn parhaat, aiheen arvaattekin:

En tied mist on kyse ja keit ne ovat, mutta meill on netti ja voima joten jyrtn ne.
Nkym rannalta

Ylloleva on hieman asiayhteydestn irroitettu, mutta olipa makoisa lausahdus noin muuten.

Nyt kaikki bloggarit kirjoittamaan elvll kielell rehellisi ja oikeamielisi arvosteluja niist palveluista joita te elvss elmss saatte. Se on kuluttajatoimintaa, katujournalismia, kansalaisjournalismia ja mielipidekirjoittelua, ja se on mahdollista sijoittaa osaksi nettipivkirjaakin ilman sen kummempia krumeluureja.
Sedis

Kaikki julkisuus on hyv! Erityisen hyv on blogijulkisuus, koska se levi nopeasti yli valtakunnan rajojen.
Julkuksi 80 pivss

One thought on “Jyvi ja akanoita

  1. Jossain keskustelupalstalla tapaus Lehtovaaran ydin oli kiteytetty osuvasti: Uhkailukirje oli tarkoitettu yksiln lannistamiseksi, mutta uhkailija trmsi yhteisn. Tytyy toivoa, ett ravintola Lehtovaara toipuu tst tppyksest ja pystytn oppimaan jotain seuranneesta kohusta.

    Kannatan tysin Sediksen ajatusta antaa blogeissa rehellist palautetta palveluista. Usein kalliit ja hienotkin imagonrakennuskampanjat tyssvt siihen, ett firmojen asiakaspalveluun on palkattu ties mist syyst jrpisi mnttej. Julki vaan huono palvelu ja epoikeudenmukainen kohtelu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *