Jyviä ja akanoita

Päivän parhaat, aiheen arvaattekin:

En tiedä mistä on kyse ja keitä ne ovat, mutta meillä on netti ja voima joten jyrätään ne.
Näkymä rannalta

Ylläoleva on hieman asiayhteydestään irroitettu, mutta olipa makoisa lausahdus noin muuten.

Nyt kaikki bloggarit kirjoittamaan elävällä kielellä rehellisiä ja oikeamielisiä arvosteluja niistä palveluista joita te elävässä elämässä saatte. Se on kuluttajatoimintaa, katujournalismia, kansalaisjournalismia ja mielipidekirjoittelua, ja se on mahdollista sijoittaa osaksi nettipäiväkirjaakin ilman sen kummempia krumeluureja.
Sedis

Kaikki julkisuus on hyvää! Erityisen hyvää on blogijulkisuus, koska se leviää nopeasti yli valtakunnan rajojen.
Julkuksi 80 päivässä

1 thought on “Jyviä ja akanoita

  1. Jossain keskustelupalstalla tapaus Lehtovaaran ydin oli kiteytetty osuvasti: Uhkailukirje oli tarkoitettu yksilön lannistamiseksi, mutta uhkailija törmäsi yhteisöön. Täytyy toivoa, että ravintola Lehtovaara toipuu tästä töppäyksestä ja pystytään oppimaan jotain seuranneesta kohusta.

    Kannatan täysin Sediksen ajatusta antaa blogeissa rehellistä palautetta palveluista. Usein kalliit ja hienotkin imagonrakennuskampanjat tyssäävät siihen, että firmojen asiakaspalveluun on palkattu ties mistä syystä jääräpäisiä mänttejä. Julki vaan huono palvelu ja epäoikeudenmukainen kohtelu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *