Lepopivn ratoksi

Sunnuntai jo. Viikonloput menevt ohi aivan liian nopeasti. Tnn voisin purkaa hieman surffaillessa vastaantulleita linkkej.

Useless programs sislt ison kasan pieni ohjelmia, mutta nm eivt ole suinkaan hydyttmi vaan toimivat pohjana erilaisille ideoille.
30 St. Mary Axe on Lontooseen toissavuonna noussut uusi hienon nkinen pilvenpiirtj. Lontooseen tekisi taas mieli.
Helsinki & The Surroundings sislt upeita valokuvia pkaupunkiseudulta.
Kuluttajakonsultit on Tiedemiehen mainio scifi-tarina.

Blogilistakin ehti taas saada joitain lisominaisuuksia. Nyt on mahdollista tilata unohtunut salasana, tunnus tai saamatta jnyt aktivointikoodi itselleen shkpostina. Tm lievittnee hieman huonoa omaatuntoani niist lukuisista unohtuneen salasanan palautusta pyytneist shkposteista jotka ovat jneet lukematta 700 muun viestin joukkoon. Pahoittelut kaikille jotka ovat joutuneet odottamaan. Korjasin mys joukon pikkubugeja ja viilasin kyttliittym sielt tlt.

Thn vliin juhannuksen viimeinen triviatieto. Blogilistan tietokanta on kasvanut jo suurehkoksi: tietokantavedos vie ennen pakkausta levytilaa 156 megatavua. Paperille tulostettuna se vastaisi suurinpiirtein 80-osaista tietosanakirjaa ja veisi tilaa reilun kirjahyllyllisen.

Olen joutunut kasvattamaan hieman blogien tarkistusvli pitkseni kuormituksen tasaisena. Entisen tunnin sijaan blogeja tarkistetaan nyt keskimrin tunnin ja 10 minuutin vlein. Jos blogia on juuri pivitetty, Blogilista saapuu seuraavan kerran vieraisille kahden tunnin kuluttua. Tarkistuksen voi kynnist kuitenkin aiemminkin, klikkaamalla blogin inforuudun “Tarkista nyt” -linkki.

6 thoughts on “Lepopivn ratoksi

 1. Kiitoksia uudistuksista, innolla niit on nyt tutkittukin. :)

  Semmoista ihmettelen, ett kun lissin aikoinaan Blogilistalle ern blogin, jonka halusin tilata omiin Suosikkeihini, Blogilista on nyt tulkinnut asian niin ett kyseess on MINUN blogini, ja se kktt nyt tuossa “Omat blogini”-listassa. En saa sit pois sielt poistamatta sit koko Blogilistalta, enk sit halua tehd – onhan sille jo tullut parikymment uuttakin tilaajaa tss vliss. Ei taitaisi olla reilua jos min vain deletoisin sen listalta.

  Joku nakkula olisi kiva, josta voisi ilmoittaa ett kyseess ei ole oma blogi, vaikka sen on Blogilistalle lisnnytkin. Enhn min sit omakseni ole vittnyt, enk haluakaan – johan siit blogin oikea pitj vallan verisesti loukkaantuisi. Tuleekos semmoista nakkulaa koskaan? Pistin tiedot tst jo aiemmin Blogilistan info-meiliin, jos se tytyy yllpidon voimin poistaa.

 2. Tm ei nyt ole suoraan kirjoituksen kommentti, mutta en tiennyt mihin muuallekaan kirjoitan… Koirapuistoonkaan kukaan ei en kirjoita! Bloggarit eivt kai tarvitse keskustelupalstaa?

  Tuskani aihe on se, ett Vuodatus.net on jumissa ja Tuomas kai jossain juhlimassa Juhannusta. Toivottavasti pian korjaantuu.

  Tm siis muillekin tiedoksi. Pitisikhn Blogilistalla olla todella yksinkertainen ilmoitustaulu vastaaviin tilanteisiin? Rekisterityneet kyttjt voivat kirjoittaa sinne lyhyit tiedotuksia.

 3. Tosi paljon kiitoksia kaikista uusista jutuista, tarkennuksista ja ryhmittelyist!
  *halipus*
  S

 4. Wilhelmiina: Hyv pointti, tutkin miten saisit sivuiltasi pois blogit mitk eivt ole omiasi. l toki poista hyvi blogeja listalta.

  Ja siis blogilistan yllpitohan on sama asia kuin min :-)

 5. Kiitos mys omasta puolestani, onpahan vinkeit nippelitietoja. Seuraavaksi sitten viel kolmas sivu joka jollain tavoin ovelasti yhdist lmpasteet blogisijoituksella :)
  Mys min tarvitsisin blogin poistomahdollisuutta tuosta omat blogit listasta. Se myskin olisi tarpeen sellaisessa tapauksessa jos sattuisi olemaan salarakas blogi listoilla mutta ei haluaisi selntakaa kurkkivien siit tietvn. Uskon, ettei ihan kaikkien duunipaikalla myskn hilpeiten suhtauduta tietoon, ett mikael-raakkel kirjoittaa blogiinsa ett pomo on haitarista ja puhelinkeskus pitisi am…mattikouluttaa uudestaan. Tjsp.

 6. Hih, tokihan min tiedn ett sinhn se yllpito ja Ylimminen Puuhamies olet. Se oli vain vastakkainasettelu sille, ett rekisteritynyt kyttj voisi hoitaa hommelin itse. Huono sanavalinta, jep. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *