Juhannusaatto

Muurikka Hehku  71 cm, paljon paistettavaa ja myrkoira. Nill se Pinseriln juhannus lhtee liikkeelle. Ja aina vlill voi kyd lismss kirjoittamassa pari koodirivi Blogilistan top– ja hot-listoihin (jotka siis kehittyvt jatkuvasti). Pysyk kanavalla.

Pivn triviatieto: Blogilistalta lytyy tll hetkell jo 1056 kyttjien mrittelem luokitusta. Suosituimmat ovat musiikki (50 blogia) ja elm (33 blogia). Voit selailla blogeja luokituksien perusteella lhiaikoina. Listalla on muuten juuri nyt 2239 blogia. Luettavaa siis riitt.

8 thoughts on “Juhannusaatto

 1. Oikein hyv juhannusta Pinseriln! Kyll noilla evill kelpaa. Iso kiitos kaikesta, menneest, olevasta ja tulevasta. :)

 2. Mie kysyn nyt tss vliss: miss on ohjeet siihen miten nit “suosikiksi merkkaamisia” tehdn? Olen vain linkittnyt blogeja siin kuin muitakin www-sivuja ja ihmetellyt, mik on t”suosikki”kisa mik tl on nkjn jatkuvasti kynniss.
  S

 3. “Kuuma lista” ja “salainen kaava”? Tst sit vasta keskustelua syntyykin :)

  Hyv juhannusta, keep up the good work!

 4. Hops, lytyi. Tilanne ohi!
  S
  ps. hyv juissia – onhan kaikki viel hengiss? hyv se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *