Juhannusaatto

Muurikka Hehku Ø 71 cm, paljon paistettavaa ja mäyräkoira. Näillä se Pinserilän juhannus lähtee liikkeelle. Ja aina välillä voi käydä lisäämässä kirjoittamassa pari koodiriviä Blogilistan top– ja hot-listoihin (jotka siis kehittyvät jatkuvasti). Pysykää kanavalla.

Päivän triviatieto: Blogilistalta löytyy tällä hetkellä jo 1056 käyttäjien määrittelemää luokitusta. Suosituimmat ovat musiikki (50 blogia) ja elämä (33 blogia). Voit selailla blogeja luokituksien perusteella lähiaikoina. Listalla on muuten juuri nyt 2239 blogia. Luettavaa siis riittää.

8 thoughts on “Juhannusaatto

 1. Oikein hyvää juhannusta Pinserilään! Kyllä noilla eväillä kelpaa. Iso kiitos kaikesta, menneestä, olevasta ja tulevasta. :)

 2. Mie kysyn nyt tässä välissä: missä on ohjeet siihen miten näitä “suosikiksi merkkaamisia” tehdään? Olen vain linkittänyt blogeja siinä kuin muitakin www-sivuja ja ihmetellyt, mikä on tää”suosikki”kisa mikä tääl on näköjään jatkuvasti käynnissä.
  S

 3. “Kuuma lista” ja “salainen kaava”? Tästä sitä vasta keskustelua syntyykin :)

  Hyvää juhannusta, keep up the good work!

 4. Hops, löytyi. Tilanne ohi!
  S
  ps. hyvää juissia – onhan kaikki vielä hengissä? hyvä se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *