Kuuden sanan novelli

Seppselt ja Skrubusta bongasin mielenkiintoisen meemin nimeltn kuuden sanan novelli. Alkuperinen lienee lhtenyt liikkeelle the nonistista. Tss minun kuuden sanan novellini. Se on tunteisiin vetoava paljastuskirjoitus Blogistanin kesst:

Bloggaaja hieraisi silmin:
“Toplistan paluu. Juhannuksena.”

Aika hyv, vai mit :-)

6 thoughts on “Kuuden sanan novelli

  1. Mitp sit en juhannusta viettmn, kun meill on top-lista! Siinhn se pitk viikonloppu menee sopivasti listaa tutkaillessa.

  2. Mutta onko se fiktiota vai tositapahtumiin perustuvaa, siinp kysymys!

    Ja saapuuko top-lista yksin?

  3. Hyv!

    Olen viime kuukausina useaan otteeseen kertonut erilaisille ihmisille blogi-harrastuksestani niin houkuttelevasti, ett moni on ruvennut kyselemn, mist niit blogeja oikein lytyy. Mits siihen sitten vastaisi? “Harrastajien” tarpeisiin blogilista on kelpo vline. Mutta uudelle tulijalle on auttamattoman vaikeaa lhte summanmutikassa haahuileman ja etsimn jotain seurattavaa. Thn asti olen neuvonut lhtemn liikkeelle linkatuimmista, mutta jospa nyt olisi tulossa jotain parempaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *