Kuuden sanan novelli

Kirjoittaja Sami, 22.6.2005

Seppäseltä ja Skrubusta bongasin mielenkiintoisen meemin nimeltään kuuden sanan novelli. Alkuperäinen lienee lähtenyt liikkeelle the nonistista. Tässä minun kuuden sanan novellini. Se on tunteisiin vetoava paljastuskirjoitus Blogistanin kesästä:

Bloggaaja hieraisi silmiään:
“Toplistan paluu. Juhannuksena.”

Aika hyvä, vai mitä :-)

  Jutussa “Kuuden sanan novelli” on 6 kommenttia:

  • BigEvil says:

   Aika hyvä tosiaan. Uusi toplista :P~ Tätä ollaan odotettu

  • Timo says:

   Mitäpä sitä enää juhannusta viettämään, kun meillä on top-lista! Siinähän se pitkä viikonloppu menee sopivasti listaa tutkaillessa.

  • Sami says:

   Mutta onko se fiktiota vai tositapahtumiin perustuvaa, siinäpä kysymys!

   Ja saapuuko top-lista yksin?

  • pni says:

   Nyt on pakko otta läppäri mukaan juhannussaunaan.

  • Sun äitis says:

   Hyvä!

   Olen viime kuukausina useaan otteeseen kertonut erilaisille ihmisille blogi-harrastuksestani niin houkuttelevasti, että moni on ruvennut kyselemään, mistä niitä blogeja oikein löytyy. Mitäs siihen sitten vastaisi? “Harrastajien” tarpeisiin blogilista on kelpo väline. Mutta uudelle tulijalle on auttamattoman vaikeaa lähteä summanmutikassa haahuileman ja etsimään jotain seurattavaa. Tähän asti olen neuvonut lähtemään liikkeelle linkatuimmista, mutta jospa nyt olisi tulossa jotain parempaa!

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.