Kuuden sanan novelli

Seppäseltä ja Skrubusta bongasin mielenkiintoisen meemin nimeltään kuuden sanan novelli. Alkuperäinen lienee lähtenyt liikkeelle the nonistista. Tässä minun kuuden sanan novellini. Se on tunteisiin vetoava paljastuskirjoitus Blogistanin kesästä:

Bloggaaja hieraisi silmiään:
“Toplistan paluu. Juhannuksena.”

Aika hyvä, vai mitä :-)

6 thoughts on “Kuuden sanan novelli

  1. Mitäpä sitä enää juhannusta viettämään, kun meillä on top-lista! Siinähän se pitkä viikonloppu menee sopivasti listaa tutkaillessa.

  2. Mutta onko se fiktiota vai tositapahtumiin perustuvaa, siinäpä kysymys!

    Ja saapuuko top-lista yksin?

  3. Hyvä!

    Olen viime kuukausina useaan otteeseen kertonut erilaisille ihmisille blogi-harrastuksestani niin houkuttelevasti, että moni on ruvennut kyselemään, mistä niitä blogeja oikein löytyy. Mitäs siihen sitten vastaisi? “Harrastajien” tarpeisiin blogilista on kelpo väline. Mutta uudelle tulijalle on auttamattoman vaikeaa lähteä summanmutikassa haahuileman ja etsimään jotain seurattavaa. Tähän asti olen neuvonut lähtemään liikkeelle linkatuimmista, mutta jospa nyt olisi tulossa jotain parempaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *