Bertie Woosterin lauluja ja killinen valaistuminen

Jeeves & Wooster -fanisivuilta lytyi todellinen helmi: televisiosarjan musiikkia mp3-muodossa. Kaikki solahtivat vlittmsti iPodiini.

Mik sli ett virallista soundtrack -levy ei ole en saatavissa. Sen olisin jopa ostanut iTunes-musiikkikaupasta – mutta sithn ei tietenkn ollut saatavissa, niinkuin ei ole kyll ollut juuri muitakaan levyj joiden ostamisesta olisin ollut kiinnostunut.

Sitten koin killisen valaistumisen ja tajusin mp3-blogien hienouden. Internet on tynn ladattavaa uutta, mielenkiintoista ja vaihtelevaa musiikkia jota nm blogit ansiokkaasti esittelevt. Pamautin suosikkeihini samantien mprin, Lupatarkastajan ja Katosblogin ja siirryin poimimaan mielenkiintoisia musiikkinytteit.

Jin miettimn, ett onkohan blogilistalla muitakin mp3-blogeja. Tajusin ett blogilistan taustalla jo nyt pyriv avainsana-toiminnallisuus listaisi minulle kaikki itsen mp3-blogeiksi tituleeraavat, kunhan sen kyttliittym vain olisi toiminnassa. Nostin avainsanahakemiston rakentamisen hieman korkeammalle pssni olevalla blogilistan nakkilistalla.

Koin hetken huonoa omaatuntoa siit, ett en ole taas hetkeen koodannut blogilistan featureita. Ptin kuitenkin duunailleeni ihan tarpeeksi tmn viikon aikana ja annoin itselleni luvan viett vapaapivni laiskottelun merkeiss. Siirryin kuuntelemaan Nyt-liitteess Kate Bushiin ja Suzanne Vegaan verratun Astrid Swanin kappaleita.

2 thoughts on “Bertie Woosterin lauluja ja killinen valaistuminen

  1. Mp3-blogeja on siis Suomessa kolme kappaletta. Tuo alkaa muodostumaan pikkuhiljaa faktaksi, sen verran on listoja pengottu ja “asiasta tietvilt” kysytty. Mutta toivon mukaan noita mp3-blogeja alkaisi ilmaantumaan lis – etenkin siksi ett kotimaista indie-musiikin kentt saisi paremmin haltuun. Mp3-blogeja kuitenkin ilmeisen paljon seurataan – Suomessakin.

    Elbo.ws – mp3-blogeja
    Mystery And Misery – jrkyttvn hyv mp3-blogi, jos tykk synkistell
    It’s A Trap! – Avi tiet pohjoismaisesta musiikista enemmn kuin me itse. Julkaisee mp3-EP:it – uusin kannattaa tsekata.
    Largehearted Boy – hirve mr linkkej joka piv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *