Sadetutka

Kirjoittaja Sami, 17.5.2005

Kesä tulee hiljalleen. Ja sateet, ehkä joskus jopa ukkosetkin! Tai näin ainakin toivoo myrskybongari. Kirjoituspöytäbongarin tärkein työkalu on myrskybongariyhteisön lisäksi kunnollinen sadetutka. Sadetutkat ovat valitettavasti hieman harvinaista herkkua: edellisvuosina on ollut tyypillistä että hyvä sadetutka on joko rajatulla käyttäjäryhmälle tarkoitettu, valitettavan epätarkka tai sitten luhistuu kuormituksen alla.

Tänä kesänä sadetutkien joukkoon on tullut uusi yrittäjä: Presson säätutka. Tutkaan päästäkseen täytyy tosin hankkia käyttäjätunnus (vanha Iltalehden tunnus käy), mutta ainakin se on maksuton.

Sitten vain odotellaan näyttäviä ukkosia – viime kesä jää mieleen yhtenä surkeimmista ukkoskausista aikoihin. Ja tietysti täytyy koputtaa puuta: haluan salamoita ja jyrinää, mutta en liian läheltä :-)

    Jutussa “Sadetutka” on 3 kommenttia:

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.