Sadetutka

Kesä tulee hiljalleen. Ja sateet, ehkä joskus jopa ukkosetkin! Tai näin ainakin toivoo myrskybongari. Kirjoituspöytäbongarin tärkein työkalu on myrskybongariyhteisön lisäksi kunnollinen sadetutka. Sadetutkat ovat valitettavasti hieman harvinaista herkkua: edellisvuosina on ollut tyypillistä että hyvä sadetutka on joko rajatulla käyttäjäryhmälle tarkoitettu, valitettavan epätarkka tai sitten luhistuu kuormituksen alla.

Tänä kesänä sadetutkien joukkoon on tullut uusi yrittäjä: Presson säätutka. Tutkaan päästäkseen täytyy tosin hankkia käyttäjätunnus (vanha Iltalehden tunnus käy), mutta ainakin se on maksuton.

Sitten vain odotellaan näyttäviä ukkosia – viime kesä jää mieleen yhtenä surkeimmista ukkoskausista aikoihin. Ja tietysti täytyy koputtaa puuta: haluan salamoita ja jyrinää, mutta en liian läheltä :-)

3 thoughts on “Sadetutka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *