Loppuillan tv-annos amerikkalaisittain

1990-luvun puolivliss jokailtainen huvini oli katsella Jay Lenon ja Conan O’Brienin talk-show-ohjelmia NBC-satelliittikanavalta. Kanava muutti sittemmin nimens CNBC:ksi ja siirsi viihdeohjelmat viikonlopun ihin pois talousohjelmien tielt. Vaikka Subtv alkoi jokunen vuosi sitten nytt pivittin Conanin show’ta, olen aina ollut enemmnkin Leno-fani ja jinkin kaipaamaan jokailtaista vitsimonologia ajankohtaisista aiheista.

Nytt silt ett en ollut ainoa joka oli viihtynyt myhisillan viihteen parissa. CNBC Europe on nyt katsojien pyynnst alkanut jlleen nytt Lenoa ja Conania arki-iltaisin, kolme piv USA:laisen ensiesityksen jlkeen. Mahtavaa!

Tonight Show nhdn ohjelmatietojen mukaan siis Suomen aikaa keskiyll ja Conan kello 00:45. Conanin jlkeen esitetn viel suorana lhetyksen NBC Nightly News.

7 thoughts on “Loppuillan tv-annos amerikkalaisittain

 1. Kiitos vinkist. Enp olisi tuota itse huomannut ainakaan nin nopeasti. Lenoa en ole itse viel koskaan katsonut, mutta pitp joku ilta katsoa. Conania on tullut seurattua jo useamman vuoden ajan Subtv:lt.

  Muutaman kerran olen katsonut Conanin viikonloppulhetyksi CNBC:lt ja ihmetytt ett ainakin silloin sketsiosuudet oli editoitu pois, eli ainoastaan haastattelut lhetettiin. Onkohan tuo kytnt viel voimassa.

 2. Ksittkseni ohjelmat tulevat kokonaisina. Minua itseni kiinnostavat eniten juuri monologit – haastatteluissa on harvemmin mitn kovin mielenkiintoista.

 3. “1990-luvun puolivliss jokailtainen huvini oli katsella Jay Lenon ja Conan OBrienin talk-show-ohjelmia NBC-satelliittikanavalta”
  “Vaikka Subtv alkoi jokunen vuosi sitten nytt pivittin Conanin showta, olen aina ollut enemmnkin Leno-fani ja jinkin kaipaamaan jokailtaista vitsimonologia ajankohtaisista aiheista. ”

  Kiitos vinkist! Min kuulun thn samaan ryhmn. Kun Subtv aloitti nyttmn Conania elttelin toiveita ett mys Jay Leno tulisi ruutuun, mutta eip ole ainakaan viel suomalaisille kanaville kerinnyt.

 4. CNBC Europe nkyy ainakin Canal Digitalin satelliittipaketissa ja useiden kaapeli-tv-yhtiiden kanavavalikoimassa.

 5. Mitens tm vaikuttaa? “CNBC is canceling ratings-challenged “Dennis Miller” and will replace “Late Night With Conan O’Brien” with a new business show at 7 p.m. in an attempt to revive the net’s ailing primetime.” http://tinyurl.com/cbcx5 (Variety.com)

 6. OlliS: Veikkaanpa ett tuo uutinen koskee USA:laista CNBC:t. Tuossa mainitut ohjelmat (Conania lukuuunottamatta) eivt kuulu tklisen kanavan ohjelmistoon. Conanin varsinainen esityskanava on NBC ja se tuskin tulee lopettamaan ko. ohjelman esittmist. Amerikkalainen CNBC on todennkisesti nyttnyt Conanin uusintoja alkuillasta (eip ihme jos katsojia ei ole erityisemmin ollut).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *