Loppuillan tv-annos amerikkalaisittain

1990-luvun puolivälissä jokailtainen huvini oli katsella Jay Lenon ja Conan O’Brienin talk-show-ohjelmia NBC-satelliittikanavalta. Kanava muutti sittemmin nimensä CNBC:ksi ja siirsi viihdeohjelmat viikonlopun öihin pois talousohjelmien tieltä. Vaikka Subtv alkoi jokunen vuosi sitten näyttää päivittäin Conanin show’ta, olen aina ollut enemmänkin Leno-fani ja jäinkin kaipaamaan jokailtaista vitsimonologia ajankohtaisista aiheista.

Näyttää siltä että en ollut ainoa joka oli viihtynyt myöhäisillan viihteen parissa. CNBC Europe on nyt katsojien pyynnöstä alkanut jälleen näyttää Lenoa ja Conania arki-iltaisin, kolme päivää USA:laisen ensiesityksen jälkeen. Mahtavaa!

Tonight Show nähdään ohjelmatietojen mukaan siis Suomen aikaa keskiyöllä ja Conan kello 00:45. Conanin jälkeen esitetään vielä suorana lähetyksenä NBC Nightly News.

7 thoughts on “Loppuillan tv-annos amerikkalaisittain

 1. Kiitos vinkistä. Enpä olisi tuota itse huomannut ainakaan näin nopeasti. Lenoa en ole itse vielä koskaan katsonut, mutta pitääpä joku ilta katsoa. Conania on tullut seurattua jo useamman vuoden ajan Subtv:ltä.

  Muutaman kerran olen katsonut Conanin viikonloppulähetyksiä CNBC:ltä ja ihmetyttää että ainakin silloin sketsiosuudet oli editoitu pois, eli ainoastaan haastattelut lähetettiin. Onkohan tuo käytäntö vielä voimassa.

 2. Käsittääkseni ohjelmat tulevat kokonaisina. Minua itseäni kiinnostavat eniten juuri monologit – haastatteluissa on harvemmin mitään kovin mielenkiintoista.

 3. “1990-luvun puolivälissä jokailtainen huvini oli katsella Jay Lenon ja Conan O’Brienin talk-show-ohjelmia NBC-satelliittikanavalta”
  “Vaikka Subtv alkoi jokunen vuosi sitten näyttää päivittäin Conanin show’ta, olen aina ollut enemmänkin Leno-fani ja jäinkin kaipaamaan jokailtaista vitsimonologia ajankohtaisista aiheista. ”

  Kiitos vinkistä! Minä kuulun tähän samaan ryhmään. Kun Subtv aloitti näyttämään Conania elättelin toiveita että myös Jay Leno tulisi ruutuun, mutta eipä ole ainakaan vielä suomalaisille kanaville kerinnyt.

 4. CNBC Europe näkyy ainakin Canal Digitalin satelliittipaketissa ja useiden kaapeli-tv-yhtiöiden kanavavalikoimassa.

 5. Mitens tämä vaikuttaa? “CNBC is canceling ratings-challenged “Dennis Miller” and will replace “Late Night With Conan O’Brien” with a new business show at 7 p.m. in an attempt to revive the net’s ailing primetime.” http://tinyurl.com/cbcx5 (Variety.com)

 6. OlliS: Veikkaanpa että tuo uutinen koskee USA:laista CNBC:tä. Tuossa mainitut ohjelmat (Conania lukuuunottamatta) eivät kuulu täkäläisen kanavan ohjelmistoon. Conanin varsinainen esityskanava on NBC ja se tuskin tulee lopettamaan ko. ohjelman esittämistä. Amerikkalainen CNBC on todennäköisesti näyttänyt Conanin uusintoja alkuillasta (eipä ihme jos katsojia ei ole erityisemmin ollut).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *