Turvaväli, turvaväli, turvaväli

Kuulin äsken, että joku bemaripelle karautti aamulla Pinserimobiilin perään rutaten peltiä (onneksi etupäässä omaansa, mutta vaurioita tuli meidänkin autoomme). Keli ja näkyvyys olivat hyvät, mutta takanatulija ei ollut ymmärtänyt jättää turvaväliä. Voi saatana. Koettakaa nyt siellä autojenne rateissa muistaa se turvaväli, vaikka itse luulisitte olevanne oikeita formulajumalia. Tielle kaatunut liikennemerkki (kuten tässä tapauksessa) tai muu hässäkkä yllättää teidät aivan kuten muutkin kuolevaiset.

Kerrataanpa: T-U-R-V-A-V-Ä-L-I.

1 thought on “Turvaväli, turvaväli, turvaväli

  1. Juu helvetti näitä idiootteja riittää jotka roikkuu takalodjussa kiinni koittaa hiillostaa liikkumaan nopeampaa. Kerran jopa pysäytin auton valoihin ja kävin mainitsemassa idiootille volvokuskille turvavälistä ja ajonopeuksista, ei tainnut mennä siitäkään kaverille jakeluun turvallinen ajokäyttäyminen.

    Hyvä taktiikka on hiljentää ja nostaa vauhtia vasta kuin riittävä turvaväli on olemassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *