Turvavli, turvavli, turvavli

Kuulin sken, ett joku bemaripelle karautti aamulla Pinserimobiilin pern rutaten pelti (onneksi etupss omaansa, mutta vaurioita tuli meidnkin autoomme). Keli ja nkyvyys olivat hyvt, mutta takanatulija ei ollut ymmrtnyt jtt turvavli. Voi saatana. Koettakaa nyt siell autojenne rateissa muistaa se turvavli, vaikka itse luulisitte olevanne oikeita formulajumalia. Tielle kaatunut liikennemerkki (kuten tss tapauksessa) tai muu hsskk ylltt teidt aivan kuten muutkin kuolevaiset.

Kerrataanpa: T-U-R-V-A-V--L-I.

One thought on “Turvavli, turvavli, turvavli

  1. Juu helvetti nit idiootteja riitt jotka roikkuu takalodjussa kiinni koittaa hiillostaa liikkumaan nopeampaa. Kerran jopa pysytin auton valoihin ja kvin mainitsemassa idiootille volvokuskille turvavlist ja ajonopeuksista, ei tainnut menn siitkn kaverille jakeluun turvallinen ajokyttyminen.

    Hyv taktiikka on hiljent ja nostaa vauhtia vasta kuin riittv turvavli on olemassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *