Kommentit pois kytst

Kaikki ovat varmasti tuttuja blogeihin tulevien spammikommenttien kanssa. Tilanne on pahentunut huomattavasti viime aikoina: Pinseriin tulevien roskapostihykkyksien mr on kasvanut nyt niin suureksi, ett kytssmme oleva Movable Typen versio on alkanut kaataa palvelinkonetta hykkyksen sattuessa. Palveluntarjoaja ei katso tt hyvll.

Suojellakseni Pinseri olen joutunut kytkemn blogista nyt kommentointitoiminnon pois kytst siksi aikaa ett saan pivitetty ohjelmiston sellaiseen versioon joka ei kaadu spammerihykkyksist. Thn kuluu vhintnkin useampia pivi. Pinserin juttuja ei voi siis toistaiseksi kommentoida.

Olemme toki edelleen kiinnostuneita lukijoiden mielipiteist ja siksi kehoitankin tss odotusaikana lhettmn kommentit Koirapuistoon. Kommentit thn juttuun voit jtt suoraan “Spammerit” -keskustelunaiheeseen. Koska mys Koirapuisto on krsinyt roskapostittajien hykkyksist, sinne voivat postittaa vain rekisterityneet kyttjt.

Otan Koirapuistossa mielellni vastaan infoa tehokkaista spamminestovlineist Movable Typelle, tai mielipiteit alustan vaihtamisesta WordPressiksi.

PS. Palautelomakkeen kautta tuli tllaista postia:

Toi ei oo kivaa kun ensiks te laitatte tnne keskustelu palstoi, jolla ihmiset saa kaverei eik esim. Jennill oo kuulemma muita kavereita kun me muut HP- fanit jotka ky tll ja sit te suljette paikan niin ettei sinne voi jtt viestei eik tonne kuudes potter paikkaankaa oo tullu mitn roskapostii vaik te niin vittte!:(
Toivon ja luotan ett teette asialle jotain ja ett laitatte tmn viestin ja vastauksen julkisesti nkyville pinserin sivuille.
luottavaisin terveisin: Ginerva Molly Weasley

Olemme tosi pahoillamme, ett keskustelupalsta on jouduttu sulkemaan spammerien takia. Tutkimme koko ajan ratkaisuja thn ongelmaan. Ehk voisitte sen ajan jatkaa keskustelua vaikkapa Koirapuistossa?