Kommentit pois käytöstä

Kaikki ovat varmasti tuttuja blogeihin tulevien spammikommenttien kanssa. Tilanne on pahentunut huomattavasti viime aikoina: Pinseriin tulevien roskapostihyökkäyksien määrä on kasvanut nyt niin suureksi, että käytössämme oleva Movable Typen versio on alkanut kaataa palvelinkonetta hyökkäyksen sattuessa. Palveluntarjoaja ei katso tätä hyvällä.

Suojellakseni Pinseriä olen joutunut kytkemään blogista nyt kommentointitoiminnon pois käytöstä siksi aikaa että saan päivitettyä ohjelmiston sellaiseen versioon joka ei kaadu spammerihyökkäyksistä. Tähän kuluu vähintäänkin useampia päiviä. Pinserin juttuja ei voi siis toistaiseksi kommentoida.

Olemme toki edelleen kiinnostuneita lukijoiden mielipiteistä ja siksi kehoitankin tässä odotusaikana lähettämään kommentit Koirapuistoon. Kommentit tähän juttuun voit jättää suoraan “Spammerit” -keskustelunaiheeseen. Koska myös Koirapuisto on kärsinyt roskapostittajien hyökkäyksistä, sinne voivat postittaa vain rekisteröityneet käyttäjät.

Otan Koirapuistossa mielelläni vastaan infoa tehokkaista spamminestovälineistä Movable Typelle, tai mielipiteitä alustan vaihtamisesta WordPressiksi.

PS. Palautelomakkeen kautta tuli tällaista postia:

Toi ei oo kivaa kun ensiks te laitatte tänne keskustelu palstoi, jolla ihmiset saa kaverei eikä esim. Jennillä oo kuulemma muita kavereita kun me muut HP- fanit jotka käy täällä ja sit te suljette paikan niin ettei sinne voi jättää viestei eikä tonne kuudes potter paikkaankaa oo tullu mitään roskapostii vaik te niin väitätte!:(
Toivon ja luotan että teette asialle jotain ja että laitatte tämän viestin ja vastauksen julkisesti näkyville pinserin sivuille.
luottavaisin terveisin: Ginerva Molly Weasley

Olemme tosi pahoillamme, että keskustelupalsta on jouduttu sulkemaan spammerien takia. Tutkimme koko ajan ratkaisuja tähän ongelmaan. Ehkä voisitte sen ajan jatkaa keskustelua vaikkapa Koirapuistossa?