Koko maan aikataulupalvelu

Manselaiset ja stadilaiset ovat saaneet nauttia jo pidempään hienosta reittioppaasta, mutta nyt meitä kaupunkien ulkopuolellakin asuvia hemmotellaan. Matka.fi neuvoo nimittäin koko maassa bussilla ja junalla matkustavia.

Aikataulu- ja pysäkkitiedoissa on vielä hieman säädettävää – testimatkalla Tampereelta Kangasalle palvelu haluaa kävelyttää kilometrin verran ylimääräistä ja aamupalaveri Helsingissä alkaisi yhden ehdotuksen mukaan jo edellisyönä reippaalla 20 km kävelylenkillä rautatieasemalle… Alku on kuitenkin jo lupaava – eiköhän tästä vielä kelpo palvelu saada aikaiseksi.

5 thoughts on “Koko maan aikataulupalvelu

  1. Reittiopas on yksi parhaita esimerkkej siit, miten tietotekniikka voi helpottaa elm. Ainakin Helsingiss Reittiopas on korvaamaton, ja ansaitsee roppakaupalla kehuja. Kaikki hype ja hhh visual radioista sun muista vallankumouksellisista (miksi kaikkea mittnt markkinoidaan aina vallankumouksellisena) sovelluksista kalpenee Reittioppaan ruisleipmisen arkisuuden ja hydyllisyyden edess.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *