Olkaa varovaisia siellä liikenteessä

Tällaista listaa lukiessaan sitä alkaa ihmetellä että miten meikäläinen ylipäätään on vielä hengissä huristellessaan Pinserimobiililla muina miehinä eestaas Tampereen katuja: Tampereen vaaralliset ajopaikat.

Tarinan opetus lieneekin se, että kulkiessaan samoista paikoista aamuin illoin niihin turtuu ja mahdolliset yllätykset ovatkin sitten tuplaten vaarallisempia. Jossain maailmalla ajellessaan sitä istuu valmiiksi penkin reunalla ja suhtautuu ajeluun ihan eri lailla.

2 thoughts on “Olkaa varovaisia siellä liikenteessä

  1. Noi listassa mainitut Hervannan valtaväylän rampit ovat vaarallisia lähinnä siitä syystä, että kun runttaa kaasua siinä 270 asteen mutkan lopussa kiihdyttääkseen valtaväylän liikenteen sekaan, löytyy keskeltä kiihdytyskaistaa silloin tällöin joku onneton, joka on päättänyt pysäköidä autonsa siihen vilkku päällä.

  2. Minua pelottaa eniten Kangasalantiellä pysäkiltä tielle kaahaavat Paunulaiset.

    Aina ei ole edes vilkku päällä, mutta isomman oikeudella tullaan päälle.

    Vuohenojalta kun kääntyy Kalevaan päin, niin Hervannan valtaväylälle liittyessä pään pitäisi kääntyä kuin Manaajan päähenkilöltä. Meikäläisen pää ei käänny ympäri, enkä siis näe niitä Hervannasta tulijoita. Säkällä mennään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *