Olkaa varovaisia siellä liikenteessä

Tällaista listaa lukiessaan sitä alkaa ihmetellä että miten meikäläinen ylipäätään on vielä hengissä huristellessaan Pinserimobiililla muina miehinä eestaas Tampereen katuja: Tampereen vaaralliset ajopaikat.

Tarinan opetus lieneekin se, että kulkiessaan samoista paikoista aamuin illoin niihin turtuu ja mahdolliset yllätykset ovatkin sitten tuplaten vaarallisempia. Jossain maailmalla ajellessaan sitä istuu valmiiksi penkin reunalla ja suhtautuu ajeluun ihan eri lailla.

2 thoughts on “Olkaa varovaisia siellä liikenteessä

  1. Noi listassa mainitut Hervannan valtavyln rampit ovat vaarallisia lhinn siit syyst, ett kun runttaa kaasua siin 270 asteen mutkan lopussa kiihdyttkseen valtavyln liikenteen sekaan, lytyy keskelt kiihdytyskaistaa silloin tllin joku onneton, joka on pttnyt pyskid autonsa siihen vilkku pll.

  2. Minua pelottaa eniten Kangasalantiell pyskilt tielle kaahaavat Paunulaiset.

    Aina ei ole edes vilkku pll, mutta isomman oikeudella tullaan plle.

    Vuohenojalta kun kntyy Kalevaan pin, niin Hervannan valtavyllle liittyess pn pitisi knty kuin Manaajan phenkillt. Meiklisen p ei knny ympri, enk siis ne niit Hervannasta tulijoita. Skll mennn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *