Korkean teknologian koiranleluja

Nämä koirat eivät juokse lasersäteen perässä Nyt kun meikäläiseltä on kielletty kiskovien koirien ulkoiluttaminen joksikin aikaa, on täytynyt kutsua teknologia apuun. Laserosoitin on osoittautunut erinomaiseksi laiskan miehen koiran juoksuttamisvälineeksi: kirkas punainen täplä on nimittäin jotain sellaista mitä koira ei pysty vastustamaan. Siispä seistään vain takapihalla ja heilutellaan sädettä pihan päästä toiseen ja katsotaan kun koira juoksee valopisteen perässä. Helppoa!

Laserpointteri toimii näppärästi myös sohvalta käsin heiluteltuna, tosin ympäri olohuonetta loikkiva 35-kiloinen noutaja saattaa olla vaaraksi huonekaluille… Menetelmä on patentoidusti toimiva myös kissojen kanssa. Koiran akupunktuuri laserosoittimella taas kuulostaa jo hieman humpuukilta.

Muita näppäriä ulkoilutusvälineitä ovat lumipallot ja koiran oma jalkapallo. Sen perässä Totti pyörähtelee kuin kuuluisampi kaimansa konsanaan.

Tässäpä esimerkki takapihalla riekkuvasta koirasta (pallokin vilahtaa siellä jossain välissä):

Windows-käyttäjille: Tottivideo (Windows Media File, 1.5 MB)

Muille: Tottivideo (MP4, 1.76 MB)

10 thoughts on “Korkean teknologian koiranleluja

 1. Laserosoitin oli aivan mainio! Koirat juoksivat sen perss aivan herkemtt. Tytyy kokeilla viel ulkona.

 2. On sentn hyv, ett oikeat jalkapalloilijat eivt vlill heittydy kentlle nakertamaan keppi. :-) Huomioikaa mys ympri vuoden vihre jalkapallokentt, jonka olemme rakentaneet Totille. Joo ei, video nyttisi olevan viime keslt.

 3. Minun maastonakkini itimyrkoira osasi kierht samalla tavalla kuin Totti. itimyrkoita teki sen aina, kun sille sanoi “Miten Loiri kaatuu?” ja koira kierhti ja sitten istumaan myrkoiraa ja lerputtamaan etukpl.

  Snif!

 4. Luulenpa ett maailma olisi puolet lempempi paikka jos televisiossa nytettisiin pelkki videoita juoksevista / leikkivist koirista. Mhaluunkoiran!!

 5. Laserosoitinta pit kyll ehdottomasti kokeilla, vaikka meidn nuoremmat noutajat eivt mitn lismotivaatiota tarvitse liikkumiseen.

  Ja sehn on tunnettu tosiasia, ett pallo tai frisbee tekee koirasta (tai ainakin fltist) lhes ikiliikkujan (ulkopuolista energiaa tarvitaan pallon/frisbeen heittmiseen mahdollisimman kauas).

 6. Kaverien ja tuttavien koirat tuntuvat usein juoksevan tuollaisten perss, mutta minulle lheisemmt isosiskoni koirat eivt sit tee. Kyseiset Suomenlapinkoirat lhinn vain katsovat minua slivsti, jos yritn saada heidt seuraamaan tuota punaista pistett. Nyttvt kuin pitisivt minua jonain idioottina. Heitetyn pallon pern saattavat juostakin, mutta eivthn ne mitn noutajia olekaan. Ehk paimenkoirien ei kuulukaan olla tyhjn perss juoksijoita?

 7. Hehe, mik mainio Totti. Joskus suurta hupia oli osoitella taskulampulla isoveljen huoneen oveen, jolloin kissa piti huolen veljen hiritsemisest. Voi pojat, olisipa ollut laserosoitin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *