Kummitusjuttu

Onkos meillä Pinserissä ollut ennen kummitusjuttuja? No, kerta se on ensimmäinenkin. Pelkääväisyyteen taipuvaiset voivatkin sitten jättää tämän jutun lukematta, etenkin kun laitan jutun loppuun bonukseksi vielä kauhistuttavan kuvan.

Ei, se kauhistuttava kuva ei ole tuossa oikealla. Tuo on eräänä syksynä pihallamme liihotellut kummitus. Tai jotain sinnepäin – saat tietää mikä se oli oikeasti klikkaamalla kuvaa ja tutkimalla kuvatekstiä.

Mutta se kummitusjuttu menee siis näin:

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan tytön toistellessa sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

Suomensin ja muokkasin jutun täältä, linkki taas löytyi Kasasta.

Ja sitten vielä loppuun se lupaamani kauhistuttava kuva…

Leikkausarpi alkaa parantua jo ihan mukavasti. :-)

21 thoughts on “Kummitusjuttu

  1. miks pitäis uskoo tohon juttuun?? jos oon kerta jo kokeillu tän jutun viis vuotiaana ku mulle kerrottiin tää sama juttu??? oon kokeillu ja se ei tepsi… sitäpaitsi oon vieläki elosa!!! no kokeilkaapa tätä: menkää pimeällä peilin eteen ja jankatkaa sanaa ” verinen Mari ” niin peiliin pitäis ilmestyy mustakaapuinen vanha nainen joka on kokonaan veressä… en vielä oo kokeillu mut sen pitäis sanoo sulle joku juttu… ja se käy toteen… varmaan… ja kannattaa kysyä siltä jotakin… tai sitte se suuttuu… moikka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *