Kummitusjuttu

Onkos meill Pinseriss ollut ennen kummitusjuttuja? No, kerta se on ensimminenkin. Pelkvisyyteen taipuvaiset voivatkin sitten jtt tmn jutun lukematta, etenkin kun laitan jutun loppuun bonukseksi viel kauhistuttavan kuvan.

Ei, se kauhistuttava kuva ei ole tuossa oikealla. Tuo on ern syksyn pihallamme liihotellut kummitus. Tai jotain sinnepin – saat tiet mik se oli oikeasti klikkaamalla kuvaa ja tutkimalla kuvateksti.

Mutta se kummitusjuttu menee siis nin:

Vuonna 1933 pieni tytt joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytn elvlt maahan tytn toistellessa sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nhnyt ja toistanut mielesssi nm sanat, tulet tapaamaan murhatun tytn. Ensi yn, kun olet nukahtanut, tytt ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hn tukehtui itse.

Jos kirjoitat tmn tarinan omaan blogiisi, hn jtt sinut rauhaan. Hyvt tekosi palkitaan.

Suomensin ja muokkasin jutun tlt, linkki taas lytyi Kasasta.

Ja sitten viel loppuun se lupaamani kauhistuttava kuva…

Leikkausarpi alkaa parantua jo ihan mukavasti. :-)

21 thoughts on “Kummitusjuttu

  1. miks pitis uskoo tohon juttuun?? jos oon kerta jo kokeillu tn jutun viis vuotiaana ku mulle kerrottiin t sama juttu??? oon kokeillu ja se ei tepsi… sitpaitsi oon vielki elosa!!! no kokeilkaapa tt: menk pimell peilin eteen ja jankatkaa sanaa ” verinen Mari ” niin peiliin pitis ilmestyy mustakaapuinen vanha nainen joka on kokonaan veress… en viel oo kokeillu mut sen pitis sanoo sulle joku juttu… ja se ky toteen… varmaan… ja kannattaa kysy silt jotakin… tai sitte se suuttuu… moikka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *