Väliaikatietoja blogilistan etenemisestä

Blogilistan rakennustyömaalta iltaa! Vuodenvaihde ei ole tässä ollut suotuisa rakenteilla olevia blogilistan uudistuksia kohtaan, sillä joulunaluskiireiden lopultakin hellitettyä mystinen pöpö on tehnyt allekirjoittaneesta yksikätisen ja pidemmät istunnot tietokoneen ääressä ovat joutuneet jäämään vähemmälle. Mutta selittelyt sikseen, vuorossa väliaikatietoja uudistuksia odottaville:

Kaikki palautelomakkeella lähetetyt lisäykset, tietojen muutokset ja ilmoitukset havaitsematta jääneistä päivityksistä ovat tallessa ja käsitellään kukin vuorollaan. Yllämainituista syistä käsittely tapahtuu hitaasti mutta varmasti.

Blogilistan julkistus siirtyi siis joulukuulta tammikuuhun. Paljon on kuitenkin jo valmiina ja ensimmäiseen julkiseen betaversioon päästään piakkoin. En julista deadlinea, sillä kyllähän me tiedämme miten siinä käy. ;)

2 thoughts on “Väliaikatietoja blogilistan etenemisestä

  1. Meitsin Movable Type -vetoinen blogi ilmestyy yhä päivitettyjen blogien listaan tunnin viiveellä vaikka uudistuksen jäljiltä viiveen pitäisi nykyään olla huomattavasti pienempi?

  2. Tarkistukset suoritetaan edelleen keskimäärin tunnin välein blogia kohti. Eli periaatteessa viive päivityksestä sen havaitsemiseen on jotain välittömän ja vähän päälle tunnin väliltä.

    Verkon viiveet, blogista tulevat latausvirheet tai vastaavat saattavat lisätä tuota aikaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *