Totti 2v

Aika kuluu kuin siivillä ja Totti täyttää tänään jo kaksi vuotta. Ihmisten vuosissa siis juuri parhaassa murrosiässä (ei ihme, että hormonit ovat olleet harvinaisen voimakkaita tänä syksynä). Illalla tiedossa lahjaksi vähän hienompaa puudelinkuvalla varustettua muonaa ja ehkä palanpainikkeeksi puristeluu. Ehkäpä saadaan synttärikuviakin jos koira suostuu pysymään pienen hetken paikoillaan. Onnittelut myös velikoira Pessille jos sattuu tätä lukemaan!

3 thoughts on “Totti 2v

  1. T on niin kliseist, mut hizi kun aika kuluu nopsaan! Tottikin on jo iso koiruus!

  2. 1. “…palanpainikkeeksi puristeluu” — ette ikin arvaakaan miten perverssilt tuo kuulosti ;)

    2. Syljeskeleek koiruus vastaantulijoita yht innokkaasti kuin nimikaimansa?

    (anteeksi huonouteni.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *