Lyhyen sunnuntain ilta

Leikkasin nurmikon, todennäköisesti viimeistä kertaa tänä vuonna. Käynnistyi kolmannella vetäisyllä. Totti vinkuu ulos edelleen mutta ei ihan yhtä tarmokkaasti kuin ennen. Jäätynyt nurmikonsänki kahisee kenkien alla samalla kun kultainennoutaja emuloi siperialaista vetokoiraa. Ilmalämpöpumppu puhaltaa lämmintä ilmaa kasvoille sisään tultaessa. PHP-koodi tapittaa syyttävästi ikkunassa (tietokoneen). Maanantaiaamulla herätyskello säädetään taas kahta tuntia aikaisemmaksi. Yskittää.

Tänään oli vuorossa taas rästihommia: lisäsin listalle 69 kolmen viikon aikana ilmoitettua uutta blogia. Olen yleensä laittanut kaikille sähköpostitse kuittauksen ja tervetulotoivotuksen blogilistalle. Nyt aion kuitenkin mennä vällyjen väliin ajoissa ja annankin tässä kollektiivisen tervetulotoivotuksen. Olette nyt blogistanin jäseniä – tervetuloa ja nauttikaa olostanne! Seuraavien päivien aikana tulette saamaan monia uusia lukijoita. On siis aika päivittää ahkerasti. Ja kiitoksia kun maltoitte odottaa lisäystä :)

Koska uutuuksia on noinkin paljon ja uusia blogeja tulee listoille kiihtyvällä vauhdilla, blogistanin veteraaneilla on myös uusia erityistehtäviä. Kun pidätte jostain blogista, hemmotelkaa sitä linkillä. Kertokaa suosikeistanne, niin uusista kuin vanhoistakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *