Google tulee

Lehdistä ja blogeista voi lukea huhuja Googlen oletettavasti suunnittelemasta omasta selaimesta. Aiemminhan on huhuttu myös siitä että hakukonefirma tekisi oman pikaviestinohjelmiston MSN Messengerin ja muiden rinnalle. Google-imperiumin hallussahan on jo nyt sähköposti (vieläkö joku tarvitsi kutsun?), bloggausohjelmisto, hakukoneita, keskusteluryhmäsoftat ja vaikka mitä. Joko pian alkaa olla muodikasta inhota Googlea?

Oma ennustukseni on, että mitä tahansa Google tekeekin selaimien suhteen, se tulee olemaan jollain tavalla läheisesti tekemisissä Firefoxin kanssa.

9 thoughts on “Google tulee

 1. Googlella ja Operallahan on jo yhteistyötä esim. Operan selainmainosten suhteen (Operan ilmainen versio on adware). Ja jos Google kaavailee levittäytymistä myös mobiilipuolelle, niin Operan tietotaidolle on entistä enemmän käyttöä. En yhtään ihmettelisi, vaikka Google löytäisi yhteistyökumppanin Norjan suunnasta. Niin on moni muukin firma jo löytänyt.

  Ja onhan Opera myös aika paljon Firefoxia kehittyneempi selain (ja nyt alkaa sota…).

  http://www.opera.com/

 2. No eivät toimi. Grr. Ihan jo siitä syystä on hankala uskoa yhteistyöhön. Ja Operalta saa sitä mainostilaa ostaa ne joilla rahaa on, ja Googlella varmaan on.

  Google-selain kuulostaa jotenkin pelottavalta. Joskin jos siinä on yhtä hyviä “uusia” ideoita kuin gmailissa, niin odotan mielenkiinnolla.

 3. (jälkijunassa)
  Kas, latasin Google deskbarin ja sehän on jo kuin minikokoinen ja ketterä taskuselain. Ei tätä voi inhota.

 4. Mä tartten guugleen kutsun. :) Mä en voi lähettää postia omalla meililläni, jotenka jos voisit kutsua mut. :)

 5. No jaa. Nouseepa Google Microsoftin rinnalle. Saa taakakseen paheksuntaa, mutta lievittää Microsoftin paheksuntaa, syrjäyttäessään tämän monopoliasemaa.

  Jos tavalliselle tallaajallekin tulee tiettäväksi, että on olemassa muitakin pikaviestintäohjelmistoja kuin MSN Messenger, niin ehkä hahmottavat, että semmoisia vanhempiakin kuin ICQ on olemassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *