Vaalibloggaajat esiin

Kuntavaalien lhestyess lienee taas tiedossa joltinenkin mr vaaliblogeja. Olen vihreiden ehdokkaana Kangasalan kunnanvaltuustoon, ja avasin itsekin oman vaalipivkirjan, johon aion kirjoitella vhn rennommin mietteitni kuin Pinseriin.

Nyt olisi kiva tiet, ketk muut vaalibloggaavat. Pistp kommentteihin oman vaaliblogisi osoite, jos sinulla on sellainen. Kerilen ehk osan linkeist Riitta valtuustoon -blogiini. Voit lhett vaaliblogisi osoitteen mys shkpostiini, joka on rsk kissanhnt pinseri.com.

14 thoughts on “Vaalibloggaajat esiin

 1. Aion kyll blogata vaalien jlkeenkin ja vaaleista huolimatta!

  Olen sitoutumattomana ehdokkaana Vasemmistoliiton listalla Helsingiss, nykyisen valtuustoryhmn 1. varavaltuutettu ja asuntolautakunnan puheenjohtaja. Paremmin minut kyllkin tunnetaan siksi, ett olin kahdeksan vuotta Yksinhuoltajien ja yhteishuoltajien liiton puheenjohtajana.

 2. Kuten Riitta valtuustoon -blogiinkin kommentoin, vaalit nkyvt Aloitumaisemassa osana elmni: kirjoitan Tampereen Vihreiden vihrest tamperelaisesta kunnallisvaaliehdokkuudestani siell.

  t. maura (eli Maija Tuomaala)

 3. Itse olen Vihreiden ehdokkaana Turussa tn syksyn. Blogi varmaan pivittyy viel vaalien jlkeenkin – tosin edellytyksen on, ett psen johonkin lautakuntaan politikoimaan ;)

 4. Lis ksi nousee yls!

  Minkin tunnustaudun olevani Vihresti ehdolla Helsingiss mutta blogiani en nyt varsinaiseksi vaaliblogiksi menisi tituleeraamaan. Blogin rinnalle olen tehnyt oikeat vaalisivut, jonne on toki linkki blogista ja josta on linkki blogiin.

 5. Toisin kuin eduskuntavaalit, ovat kunnallisvaalit todelliset paikallisvaalit. Vuosaari Weblokissa olen jo aloittanut kyd nrttimisen leikillisesti lpi kaikki Vuosaarelaiset ehdokkaat, ikn, sukupuoleen tai puolueeseen katsomatta. Nin lydn itselleni sen ket nestn, sill aion antaa neni ainoastaan Vuosaarelaiselle ehdokkaalle, jolla on blogi tai ainakin verkkosivut;)

 6. Olen nyt koonnut tnne ilmoittautuneet linkeiksi vaaliblogini sivupalkkiin: http://www.pinseri.com/rsk Toivottavasti kukaan ei unohtunut.

  Muistakaahan antaa ahkerasti vinkkej (paikallis)lehdille, ett vaaliblogi voisi olla hyv jutunaihe. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *