Vaalibloggaajat esiin

Kuntavaalien lähestyessä lienee taas tiedossa joltinenkin määrä vaaliblogeja. Olen vihreiden ehdokkaana Kangasalan kunnanvaltuustoon, ja avasin itsekin oman vaalipäiväkirjan, johon aion kirjoitella vähän rennommin mietteitäni kuin Pinseriin.

Nyt olisi kiva tietää, ketkä muut vaalibloggaavat. Pistäpä kommentteihin oman vaaliblogisi osoite, jos sinulla on sellainen. Keräilen ehkä osan linkeistä Riitta valtuustoon -blogiini. Voit lähettää vaaliblogisi osoitteen myös sähköpostiini, joka on rsk kissanhäntä pinseri.com.

14 thoughts on “Vaalibloggaajat esiin

 1. Aion kyllä blogata vaalien jälkeenkin ja vaaleista huolimatta!

  Olen sitoutumattomana ehdokkaana Vasemmistoliiton listalla Helsingissä, nykyisen valtuustoryhmän 1. varavaltuutettu ja asuntolautakunnan puheenjohtaja. Paremmin minut kylläkin tunnetaan siksi, että olin kahdeksan vuotta Yksinhuoltajien ja yhteishuoltajien liiton puheenjohtajana.

 2. Kuten Riitta valtuustoon -blogiinkin kommentoin, vaalit näkyvät Aloitumaisemassa osana elämääni: kirjoitan Tampereen Vihreiden vihreästä tamperelaisesta kunnallisvaaliehdokkuudestani siellä.

  t. maura (eli Maija Tuomaala)

 3. Itse olen Vihreiden ehdokkaana Turussa tänä syksynä. Blogi varmaan päivittyy vielä vaalien jälkeenkin – tosin edellytyksenä on, että pääsen johonkin lautakuntaan politikoimaan ;)

 4. Lisää käsiä nousee ylös!

  Minäkin tunnustaudun olevani Vihreästi ehdolla Helsingissä mutta blogiani en nyt varsinaiseksi vaaliblogiksi menisi tituleeraamaan. Blogin rinnalle olen tehnyt oikeat vaalisivut, jonne on toki linkki blogista ja josta on linkki blogiin.

 5. Toisin kuin eduskuntavaalit, ovat kunnallisvaalit todelliset paikallisvaalit. Vuosaari Weblokissa olen jo aloittanut käydä nörttimäisen leikillisesti läpi kaikki Vuosaarelaiset ehdokkaat, ikään, sukupuoleen tai puolueeseen katsomatta. Näin löydän itselleni sen ketä äänestän, sillä aion antaa ääneni ainoastaan Vuosaarelaiselle ehdokkaalle, jolla on blogi tai ainakin verkkosivut;)

 6. Olen nyt koonnut tänne ilmoittautuneet linkeiksi vaaliblogini sivupalkkiin: http://www.pinseri.com/rsk Toivottavasti kukaan ei unohtunut.

  Muistakaahan antaa ahkerasti vinkkejä (paikallis)lehdille, että vaaliblogi voisi olla hyvä jutunaihe. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *