Syyskuu, yhdestoista

Pinseri on ollut pitkään hiljaa, mutta ei suinkaan toimettomana. Lähiviikkojen aikana on luvassa jotain uutta ja upeaa… Mutta enpä kerro ihan vielä!

Päivät ovat olleet salaisuuden ja muidenkin kiireiden johdosta täyteen ahdettuja (eikä helpotusta näy), joten blogilistallekin on päässyt syntymään jonoa. Parin päivän kuluttua uusien tulokkaiden kärsivällisyys kuitenkin palkitaan.

Päivän linkkivinkki on uusinta kahden vuoden takaa: missä olit kun kaksoistornit sortuivat? Ja päivän kuva: näköala jota ei enää ole.

5 thoughts on “Syyskuu, yhdestoista

 1. Hmmm…uteliaisuus tiivistyy uutta ja upeaa Pinseripiirrett odotellessa… ja joo, itte jo vhn nolottaa ku on ollut useamman viikon “(uusi)”, eli hyv ett on niit oikeita uusia kohta tulossa listoille. Pinseri on kyll ihan huippupalvelu!

 2. Kyll se taitaa Pinseri olla kuollut… ?

  Olen yrittnyt blogiani saada listalle – vastauksetta – jo kelpo tovin…

 3. Ei se kuollut ole, nukkuu vaan. Ja nukkuvaa koiraa ei saa hirit ;)

  Harrastuspohjalta nitkin sivuja vnnetn, eli aina ei voi olla koneen ress pivityksi tekemss. Melko pitkn minkin olen kyll odotellut oman blogini ilmaantumista listalle, mutta asiasta ei varmaan kannata ottaa turhia paineita.

 4. Ei ole Pinseri kuollut. Blogistanin ulkopuolinen elm vaatii joskus veronsa…

 5. Joo, loistojuttu ett kotimaiset lokit ovat jossain koottuna. Kiitos siit pinsereille!
  Niille teist, jotka haluavat lokinsa laajemmalle jakelulle, niin kannattaa julkaista uutissytteens mys tuonne Syndic8.com palveluun (ilmainen), siell on jo yli 79.000 aktiivista blogia ja yli 8000 rekisteritynytt kyttj.
  Saatte liikennett…

  Olin ajatellut kirjoittaa pikaohjeet, kuinka homma hoituu.

  t. Stedi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *