Syyskuu, yhdestoista

Pinseri on ollut pitkään hiljaa, mutta ei suinkaan toimettomana. Lähiviikkojen aikana on luvassa jotain uutta ja upeaa… Mutta enpä kerro ihan vielä!

Päivät ovat olleet salaisuuden ja muidenkin kiireiden johdosta täyteen ahdettuja (eikä helpotusta näy), joten blogilistallekin on päässyt syntymään jonoa. Parin päivän kuluttua uusien tulokkaiden kärsivällisyys kuitenkin palkitaan.

Päivän linkkivinkki on uusinta kahden vuoden takaa: missä olit kun kaksoistornit sortuivat? Ja päivän kuva: näköala jota ei enää ole.

5 thoughts on “Syyskuu, yhdestoista

 1. Hmmm…uteliaisuus tiivistyy uutta ja upeaa Pinseripiirrettä odotellessa… ja joo, itteä jo vähän nolottaa ku on ollut useamman viikon “(uusi)”, eli hyvä että on niitä oikeita uusia kohta tulossa listoille. Pinseri on kyllä ihan huippupalvelu!

 2. Kyllä se taitaa Pinseri olla kuollut… ?

  Olen yrittänyt blogiani saada listalle – vastauksetta – jo kelpo tovin…

 3. Ei se kuollut ole, nukkuu vaan. Ja nukkuvaa koiraa ei saa häiritä ;)

  Harrastuspohjalta näitäkin sivuja väännetään, eli aina ei voi olla koneen ääressä päivityksiä tekemässä. Melko pitkään minäkin olen kyllä odotellut oman blogini ilmaantumista listalle, mutta asiasta ei varmaan kannata ottaa turhia paineita.

 4. Ei ole Pinseri kuollut. Blogistanin ulkopuolinen elämä vaatii joskus veronsa…

 5. Joo, loistojuttu että kotimaiset lokit ovat jossain koottuna. Kiitos siitä pinsereille!
  Niille teistä, jotka haluavat lokinsa laajemmalle jakelulle, niin kannattaa julkaista uutissyötteensä myös tuonne Syndic8.com palveluun (ilmainen), siellä on jo yli 79.000 aktiivista blogia ja yli 8000 rekisteröitynyttä käyttäjää.
  Saatte liikennettä…

  Olin ajatellut kirjoittaa pikaohjeet, kuinka homma hoituu.

  t. Stedi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *