Tuhannes blogi

Jäytävä flunssa, pitkät työpäivät ja raskaat velvollisuudet ovat kuluttava yhdistelmä. Lisätään tuohon päälle vielä kiehtova vapaa-ajan projekti ja saadaan aikaiseksi kuin siivillä ohi rientäneet viikot. Blogien lukeminenkin on jäänyt ärsyttävän vähälle. Mutta asiaan: Edellisestä blogilistan päivityksestä pääsi kulumaan suorastaan luvattoman pitkä aika. Nyt kärsivällinen odotus on kuitenkin palkittu ja kaikki halukkaat ovat päässeet mukaan. Pinseri kiittää kärsivällisyydestä ja toivottaa uudet bloggaajat tervetulleiksi!

Samalla tänään vastaan tuli myös juhlahetki: blogilistalle lisättiin nimittäin tuhannes blogi. Laskuri naksahti Karhunluolan kohdalla, joten hän nauttikoot virtuaalisesta kukkapuskasta ja hurrauksesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *