Ping!

Duunia, unta, juhlapäiviä, vähemmän juhlavia päiviä, lisää duunia, kesäflunssia, singahtelua kaupungista toiseen… ja aika rientää niin ettei aina ehdi blogiinkaan kirjoittaa. Vaan mitäpä siitä: joskus juttuja tulee enemmän, joskus vähemmän.

Otsikko ei kuvasta pään sisältä kovassa rasituksessa kuuluvaa ääntä, vaan pientä elonmerkkiä joita on hyvä päästää silloin tällöin. Täällä siis ollaan!

Lähitulevaisuudessa tiedossa liuta uusia blogeja listalle. Sitä odotellessa voit lepuuttaa silmiäsi komeissa mammatuspilvissä ja karmeimpien rakennusten galleriassa, opetella olemaan luovempi, pelata riippuvuutta aiheuttavaa Proximityä, tutustua Sebastian Cabotin musiikkiin, lukea hiuksianostattavaa Tedin spelunkkeripäiväkirjaa (=luolientutkija) ja jos se ei vielä riitä säikäyttämään, lukea maailmanlopun merkkejä keräilevää TerraMortis-blogia. [linkkejä löydetty sieltä täältä (olen jo unohtanut mistä), kiitokset asianosaisille]

One thought on “Ping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *