Mistä tunnistat hyvän leffan?

Khilou sen kertoi. Tiedät katsovasi hyvää elokuvaa tai TV-ohjelmaa kun vilkaiset syrjäsilmällä kelloa harmitellen sitä, kuinka vähän on enää jäljellä. En edes muista koska olisin nähnyt viimeksi sellaisen elokuvan.

Tästä päivästä lukien piirrän lomakkeiden kohdassa “ikäryhmä” rastin uuteen laatikkoon. Seuraan mielenkiinnolla miten tämä vaikuttaa mieltymyksiini ja kulutustottumuksiini.

8 thoughts on “Mistä tunnistat hyvän leffan?

  1. 60 on ihmisen elmss hieno merkkipaalu. Kuin toteemi tai tabua kuvaava pylvs. Hi hi hi…

  2. Onnitteluni tlt, jn jnnityksell odottamaan raportteja kaikista niist keski-ikisten villityksist. Niinkuin Luomu-tuotteista jotka kuulema tietyll ikryhmll ohittaa jopa alkoholin kytn. “Ah, toukoleip, ei voinut mitn, piti ostaa sixpkki toukoleip”…
    ;)

  3. Huonon elokuvan tunnistaa siit, ett vilkuilee kelloa ja odottaa elokuvan loppuvan. Kanavaahan ei voi knt, koska silloin ei saa tiet kuinka elokuva loppui.

    Onnea! Perss tullaan.

  4. Tulee pari tapausta mieleen jolloin kelloa vilkuilin ohjelman loppumisen pelossa. Toinen on The Sopranos. Sit sarjaa olisi katselisi vaikka kolmen tunnin jaksoissa. Toisen mainoskatkon aikoihin rupesi aina harmittamaan kun oli en niin vhn jljell. Toinen on tm Sormusten herra-trilogia, josta extended editionitkin ovat liian lyhyit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *