Sadepäivän linkkejä

pilvikuva

Vihje Movable Typeä käyttäville bloggaajille: jos kommenttispammi alkaa muodostua haitaksi, kokeile estää suora pääsy mt-comments.cgi -tiedostoon Apachen RewriteEnginellä.

Valokuvausta harrastaville linkkivinkkeinä Registax ja Unshake, ohjelmia tavallista hieman järeämpään digikuvien käsittelyyn.

Säästä kiinnostuneille kokoelma sadetutkia. Ja Gmailin käyttäjille Gmail Wiki.

Ja loppuun linkkivinkkien metafysiikasta kiinnostuneille pohdintaa meemien mitattavissa olevista ominaisuuksista (hups, nyt käytin taas sitä m-sanaa).

PS. Vielä täytyy hieman mainostaa. Oletteko huomanneet, miten BlogiWikistä on alkanut kehittyä erittäin kattava tietopankki bloggaukseen liittyen? Wikit ovat hyvä asia. Olisipa hauska kuulla, mikä on teidän lukijoiden mielestä parasta sisältöä BlogiWikissä. Kerro asiasta vaikkapa tämän jutun kommenteissa.

PPS. Tampereen bloggaajatapaaminen lähestyy. Bileet alkanevat Sorsapuistosta perjantaina 16.7. neljän aikoihin – varmista lopullinen aika ja paikka Koirapuiston keskustelusta. En voi luvata, mutta yritän ehtiä itsekin paikan päälle moikkaamaan väkeä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *