Vuodatus aloittaa

Tuomas tiedottaa vuodatus.substanssi.netistä, palvelusta jonne voi perustaa oman blogin. Kyseessä näyttäisi olevan siis Bloggerin kotimainen vastine. Erinomaista – nyt ei pitäisi enää kielimuurinkaan olla esteenä oman blogin perustamiselle. Palvelu näyttäisi olevan vielä beta-vaiheessa eli muutoksia on tiedossa (kannattaa lähettää palautetta). Olikos muuten niin, että tämä oli ensimmäinen laatuaan?

4 thoughts on “Vuodatus aloittaa

  1. Hitto, ei enää osata tehdä rakennetta (koodissa siis). Hx-elementit puuttuvat tyystin, vaikka koodi hienoa div+xhtml:ää muuten onkin :-|

  2. Pitipä oikeen tarkistaa että miten olen käyttänyt hx-elementtejä koodissa ja huomasinkin että niitä on tullut käytettyä hieman vähänlaisesti. Itse en taas pidä tätä hirveän suurena syntinä (korjattavaa toki olisi, sitä en kiellä), mutta hx-elementtien käyttäminen ko. sivustolla ei ole niin tärkeää kun välttämättä voisi heti mieltää. Itse näen hx-elementtien tarpeellisuuden nousevan tapauksessa jossa tehdään todellakin rakenteellista dokumenttia joka muodoltaan on “sisentyvä”, ts. artikkelimainen jossa on väliotsikoita yms. Sivustolla ei pahemmin ole asioita joita voisi luokitella “otsikoiksi” (okei, osa on mutta osa niistä myös onkin ihan otsikkotägillä merkitty) joten rakenteellisuus on mitä on ihan sisällön takia.

    Tälläinen palaute sivustosta päätyy helpommin oikeaan paikkaan lähettämällä siitä minulle sähköpostia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *