Vuodatus aloittaa

Tuomas tiedottaa vuodatus.substanssi.netistä, palvelusta jonne voi perustaa oman blogin. Kyseessä näyttäisi olevan siis Bloggerin kotimainen vastine. Erinomaista – nyt ei pitäisi enää kielimuurinkaan olla esteenä oman blogin perustamiselle. Palvelu näyttäisi olevan vielä beta-vaiheessa eli muutoksia on tiedossa (kannattaa lähettää palautetta). Olikos muuten niin, että tämä oli ensimmäinen laatuaan?

4 thoughts on “Vuodatus aloittaa

  1. Hitto, ei en osata tehd rakennetta (koodissa siis). Hx-elementit puuttuvat tyystin, vaikka koodi hienoa div+xhtml: muuten onkin :-|

  2. Pitip oikeen tarkistaa ett miten olen kyttnyt hx-elementtej koodissa ja huomasinkin ett niit on tullut kytetty hieman vhnlaisesti. Itse en taas pid tt hirven suurena syntin (korjattavaa toki olisi, sit en kiell), mutta hx-elementtien kyttminen ko. sivustolla ei ole niin trke kun vlttmtt voisi heti mielt. Itse nen hx-elementtien tarpeellisuuden nousevan tapauksessa jossa tehdn todellakin rakenteellista dokumenttia joka muodoltaan on “sisentyv”, ts. artikkelimainen jossa on vliotsikoita yms. Sivustolla ei pahemmin ole asioita joita voisi luokitella “otsikoiksi” (okei, osa on mutta osa niist mys onkin ihan otsikkotgill merkitty) joten rakenteellisuus on mit on ihan sislln takia.

    Tllinen palaute sivustosta ptyy helpommin oikeaan paikkaan lhettmll siit minulle shkpostia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *