Vuodatus aloittaa

Kirjoittaja Sami, 15.7.2004

Tuomas tiedottaa vuodatus.substanssi.netistä, palvelusta jonne voi perustaa oman blogin. Kyseessä näyttäisi olevan siis Bloggerin kotimainen vastine. Erinomaista – nyt ei pitäisi enää kielimuurinkaan olla esteenä oman blogin perustamiselle. Palvelu näyttäisi olevan vielä beta-vaiheessa eli muutoksia on tiedossa (kannattaa lähettää palautetta). Olikos muuten niin, että tämä oli ensimmäinen laatuaan?

  Jutussa “Vuodatus aloittaa” on 4 kommenttia:

  • Timo says:

   Oikeastaan ei ole. Idea on viety jo paljon pidemmällekin. Palasokeri.comissa on mahdollista perustaa oma weblog tai vaikka kirjoittaa uutisartikkeleita, jos siltä tuntuu. Blogista vain ei saa oman itsensä näköistä samalla tavalla kuin esim. Bloggerissa.

   FAQ: http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=FAQ&file=index&myfaq=yes&id_cat=11

  • Anonymous says:

   Hitto, ei enää osata tehdä rakennetta (koodissa siis). Hx-elementit puuttuvat tyystin, vaikka koodi hienoa div+xhtml:ää muuten onkin :-|

  • Tuomas says:

   Pitipä oikeen tarkistaa että miten olen käyttänyt hx-elementtejä koodissa ja huomasinkin että niitä on tullut käytettyä hieman vähänlaisesti. Itse en taas pidä tätä hirveän suurena syntinä (korjattavaa toki olisi, sitä en kiellä), mutta hx-elementtien käyttäminen ko. sivustolla ei ole niin tärkeää kun välttämättä voisi heti mieltää. Itse näen hx-elementtien tarpeellisuuden nousevan tapauksessa jossa tehdään todellakin rakenteellista dokumenttia joka muodoltaan on “sisentyvä”, ts. artikkelimainen jossa on väliotsikoita yms. Sivustolla ei pahemmin ole asioita joita voisi luokitella “otsikoiksi” (okei, osa on mutta osa niistä myös onkin ihan otsikkotägillä merkitty) joten rakenteellisuus on mitä on ihan sisällön takia.

   Tälläinen palaute sivustosta päätyy helpommin oikeaan paikkaan lähettämällä siitä minulle sähköpostia.

  • tapani says:

   Aiheeseen liittyen: http://blogi.fi/

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.