Kamerakivaa

Maailma on täynnä webbikameroita, jotka kuvaavat kaikenlaista tulivuorista akvaarioihin. Uusiseelantilainen tulivuorikamera sai odottamattoman vieraan kun joku kiikutti kameran eteen pinkin dinosauruksen, raportoi The Inquirer.

Samaan juttuun pääsi myös Utsjoen Kaamasmukan kelikamera, jonka eteen joku on rakentanut risuista tekstin “Hej!”.

Saataisiinko tästä aikaan uusi meemi? Jos keksit hauskoja jäyniä kelikameroille ja muille livekameroille, muista laittaa tieto The Inquirerin lisäksi myös tänne Pinseriin :-)

Noista tulee mieleen TV-Tampereen joulukamera. Kun kanavan väki lähti joululomalle, he jättivät kameran kuvaamaan toimituksen ikkunasta läheistä parkkipaikkaa 24 tuntia vuorokaudessa. Jo joulupäivänä parkkipaikalla kävi aikamoinen kuhina kun tylsistyneet kaupunkilaiset ajelivat parkkipaikalle ja tanssivat kameran edessä kännykkä toisella korvalla: “kato äiti, mä olen telkkarissa!”

1 thought on “Kamerakivaa

  1. Se alkuperäinen TV Tampereen joulushow muutaman vuoden takaa oli niin suosittu, että jotkut helsinkiläiset tuttavat kyselivät, josko kellään olisi sitä videolla tallessa. Ohjelman huippuhetkiä olivat lumiukon rakentaminen kameran eteen ja tunnin päästä lumiukon tuhoaminen.

    TvT:n uudessa osoitteessa olleen kameran edessä muutama tuttu kävi näyttämässä rusketusrajojaan ja siitä oli jossain tallennekin mutta nyt sitä ei tähän hätään tietenkään löydy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *