Tiedonjanoisille

Kirjoittaja Sami, 25.5.2004

Enpä tiennyt tällaisenkaan olemassaolosta ennenkuin telkkarista näin: Helsingin kaupunginkirjaston iGS Tietohuoltoasema. Tänne voi lähettää kysymyksen web-lomakkeen kautta tai tekstiviestillä ja kirjaston henkilökunta etsii vastauksen kysymykseen (tai vie lisätiedon lähteille).

Kirjastoista tulee muutakin hyvää: Hämeenlinnan kaupunginkirjaston Makupalat on edelleen kerrassaan erinomainen linkkihakemisto.

  Jutussa “Tiedonjanoisille” on 3 kommenttia:

  • Verde says:

   Juu olen tiennyt tuon jo pari vuotta ja lähetellyt kysymyksiäkin. Joihinkin helppoihin he vastaavat normaalisti mutta sitten vaikeihin ne vaan rupee mössöttään jotain

  • Laura says:

   Olisi mielenkiintoista tietää, mitä Verde tarkoittaa “mössöttämisellä”. Osallistuin ekskursiolle Helsingin kaupunginkirjastoon kuukausi sitten, ja tapasimme myös yhden iGS:n työntekijöistä. Joskus kuulemma siellä tulee mietittyä, onko mitään mieltä vastata kymmenennen kerran kysymykseen elämän tarkoituksesta tai miten saa pulujen pesän pois parvekkeelta. En ihmettele.

  • paola_ says:

   Toinen hyvä palvelu on Kirjastot.fi:n “Kysy kirjastonhoitajalta”: http://www.kirjastot.fi/FI/asklibrarian/default.asp

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.