Tiedonjanoisille

Enpä tiennyt tällaisenkaan olemassaolosta ennenkuin telkkarista näin: Helsingin kaupunginkirjaston iGS Tietohuoltoasema. Tänne voi lähettää kysymyksen web-lomakkeen kautta tai tekstiviestillä ja kirjaston henkilökunta etsii vastauksen kysymykseen (tai vie lisätiedon lähteille).

Kirjastoista tulee muutakin hyvää: Hämeenlinnan kaupunginkirjaston Makupalat on edelleen kerrassaan erinomainen linkkihakemisto.

3 thoughts on “Tiedonjanoisille

  1. Juu olen tiennyt tuon jo pari vuotta ja lhetellyt kysymyksikin. Joihinkin helppoihin he vastaavat normaalisti mutta sitten vaikeihin ne vaan rupee mssttn jotain

  2. Olisi mielenkiintoista tiet, mit Verde tarkoittaa “mssttmisell”. Osallistuin ekskursiolle Helsingin kaupunginkirjastoon kuukausi sitten, ja tapasimme mys yhden iGS:n tyntekijist. Joskus kuulemma siell tulee mietitty, onko mitn mielt vastata kymmenennen kerran kysymykseen elmn tarkoituksesta tai miten saa pulujen pesn pois parvekkeelta. En ihmettele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *