Tiedonjanoisille

Enpä tiennyt tällaisenkaan olemassaolosta ennenkuin telkkarista näin: Helsingin kaupunginkirjaston iGS Tietohuoltoasema. Tänne voi lähettää kysymyksen web-lomakkeen kautta tai tekstiviestillä ja kirjaston henkilökunta etsii vastauksen kysymykseen (tai vie lisätiedon lähteille).

Kirjastoista tulee muutakin hyvää: Hämeenlinnan kaupunginkirjaston Makupalat on edelleen kerrassaan erinomainen linkkihakemisto.

3 thoughts on “Tiedonjanoisille

  1. Juu olen tiennyt tuon jo pari vuotta ja lähetellyt kysymyksiäkin. Joihinkin helppoihin he vastaavat normaalisti mutta sitten vaikeihin ne vaan rupee mössöttään jotain

  2. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä Verde tarkoittaa “mössöttämisellä”. Osallistuin ekskursiolle Helsingin kaupunginkirjastoon kuukausi sitten, ja tapasimme myös yhden iGS:n työntekijöistä. Joskus kuulemma siellä tulee mietittyä, onko mitään mieltä vastata kymmenennen kerran kysymykseen elämän tarkoituksesta tai miten saa pulujen pesän pois parvekkeelta. En ihmettele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *