Google-uutisia

Googlen väki perusti blogin ja julkisti betaversion uudesta keskusteluryhmähausta. Google Groups on muuten yllättävän hyödyllinen työkalu tietoa etsivälle: kun tutkin jotain aihetta, tarkistan Googlen web-haun lisäksi myös aina ryhmähaun tulokset. Monesti sieltä saa mielenkiintoisia ja ajankohtaisiakin tuloksia.

Tuhma sana “bannermainos” on myös liitetty Googleen netissä liikkuvissa jutuissa. Tämä tarkoittaa kuitenkin tällä hetkellä vain sivuja, jotka käyttävät Googlen AdSense-mainosohjelmistoa. Googlen hakutulossivut pysyvät ainakin toistaiseksi pelkillä tekstimainoksilla koristeltuina.

2 thoughts on “Google-uutisia

  1. Keskusteluryhmistä muistuu joskus mieleen ratkiriemukkaita keskusteluja intternetin ammoisilta ajoilta. Niitä on hauska kaivella myös Groupseista jälkikäteen. En tosin ole löytänyt yhtä kissakeskustelua, joka velloi s.h.lemmikeissä (siellä oli mm. kissa, joka rakenteli Sibelius-monumentin kopioita pikkulintujen luista, joita se oli syönyt ja raahasi kotiin tappamansa linnut, oravat, päästäiset, fasaanit, peurat ja hirvet).

    Yksi hauska tarina löytyy hakusanoilla “naapurimme bokseri psykiatri”: http://groups-beta.google.com/groups/search?hl=&q=naapurimme+bokseri+psykiatri&qt_s=Search+Groups

    Uusi groupsi näyttää skandit vähän hassusti…
    -Juha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *