Google-uutisia

Googlen väki perusti blogin ja julkisti betaversion uudesta keskusteluryhmähausta. Google Groups on muuten yllättävän hyödyllinen työkalu tietoa etsivälle: kun tutkin jotain aihetta, tarkistan Googlen web-haun lisäksi myös aina ryhmähaun tulokset. Monesti sieltä saa mielenkiintoisia ja ajankohtaisiakin tuloksia.

Tuhma sana “bannermainos” on myös liitetty Googleen netissä liikkuvissa jutuissa. Tämä tarkoittaa kuitenkin tällä hetkellä vain sivuja, jotka käyttävät Googlen AdSense-mainosohjelmistoa. Googlen hakutulossivut pysyvät ainakin toistaiseksi pelkillä tekstimainoksilla koristeltuina.

2 thoughts on “Google-uutisia

  1. Keskusteluryhmist muistuu joskus mieleen ratkiriemukkaita keskusteluja intternetin ammoisilta ajoilta. Niit on hauska kaivella mys Groupseista jlkikteen. En tosin ole lytnyt yht kissakeskustelua, joka velloi s.h.lemmikeiss (siell oli mm. kissa, joka rakenteli Sibelius-monumentin kopioita pikkulintujen luista, joita se oli synyt ja raahasi kotiin tappamansa linnut, oravat, pstiset, fasaanit, peurat ja hirvet).

    Yksi hauska tarina lytyy hakusanoilla “naapurimme bokseri psykiatri”: http://groups-beta.google.com/groups/search?hl=&q=naapurimme+bokseri+psykiatri&qt_s=Search+Groups

    Uusi groupsi nytt skandit vhn hassusti…
    -Juha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *