Linkkejä

Kirjoittaja Sami, 16.5.2004

Surffatessa tuli taas vastaan monenlaista hauskaa:

Mahtavatkohan nykypäivän nuoret enää tietää mikä on Emacs? Me propellihatut jaksamme vielä innostua tällaisista sivuista: EmacsNiftyTricks.

Naisten nörttilelublogi: hyvänhajuisia vaaleanpunaisia tai peilipintaisia vekottimia ja ehkä jotain muutakin. Mutta miten on, ovatko nämä oikeasti kiinnostavia?

Jos tulee halu boikotoida Movable Typeä, WordPress näyttää hyvältä ehdokkaalta uudeksi blogiohjelmistoksi. Ohjeet vanhojen juttujen siirtämisestäkin löytyvät.

Chronological Donald: DVD-levy jossa on 36 Aku Ankka -piirrettyä vuosilta 1936-1941 – toivottavasti pian lähikaupan hyllyllä tai täytyy tilata se netistä [Amazon, Play.com]. Vastaavia Mikki Hiiri -bokseja on ilmestynyt jo kaksi sekä yksi Silly Symphonies (näitä löytää jo paikallisistakin kaupoista).

Stockmannin levyosaston hyllystä Aku-levyä ei vielä löytynyt, mutta viereisellä osastolla oli oikea äijien hiiligrilli. Toivottavasti juuri ostamani Lidlin halpisgrilli ruostuu pian puhki että saan hyvän tekosyyn hankkia sen tilalle Weberin…

Iloisella 80-luvulla, silloin kun Internetistä ei tiedetty vielä mitään, ohjelmat julkaistiin lehdissä ja kirjoissa listauksina ja kirjoitettiin käsin sisään. Minäkin sain julkaistua pari ohjelmaa MikroBitin sivuilla. David Ahlin Basic Computer Games löytyy nyt skannattuna netistä niille, jotka haluavat verestää vanhoja muistoja.

Pari kirjaa ostettavaksi seuraavan kerran Amazonissa shoppaillessa: Eats, Shoots and Leaves, The Art of Worldly Wisdom ja The Way of the Rat. Kahdesta jälkimmäisestä kertoi Schitzo-Janne.

  Jutussa “Linkkejä” on 12 kommenttia:

  • pni says:

   Testatessani WordPressiä n. kuukausi sitten, niin huomasin että se tallentaa käyttäjien salasanat kantaan ihan clear textinä. Ei hyvä. Muuten WP vaikutti aika hyvältä ja monipuoliselta, mutta minulle tuli jotenkin määrittelemätön beta-fiilis siitä. Ollessani tuolloin blogielämäni sikiötasolla päätin vaihtaa hiukan kypsyneempään softaan. Ja koska MT on niin monella käytössä, valitsin Nucleuksen :)

  • ZeiP says:

   WordPress näyttää kyllä tallentavan käyttäjien salasanat normaalina tekstinä tietokantaan, mutta ei minulle siitä muuten huono kuva tullut. Tosin en aio aloittaa bloggaamista, kunhan halusin testata jonkin bloggaamisjärjestelmän toimintaa sekä itseni että koneella toimivuuden kannalta…

  • JussiR says:

   http://www.cdon.com näyttää myyvän tuota Chronological Donaldia.

  • JussiR says:

   Olinpas liian nopea. Eli vasta kesäkuussa saa.

  • samik says:

   Noh, niin kävi että olin malttamaton ja laitoin tilauksen Playusa:sta vetämään. Saapa nähdä koska levyt löytävät tiensä meille.

  • Timo says:

   Basic Computer Games! Tuon kirjan parissa tuli vietettyä epäterveellisen monta tuntia joskus 80-luvun lopulla. Näpyttelin mm koko Super Star Trek-listauksen, eikä se tietenkään suostunut toimimaan kunnolla Basic 1.1 -version Amstradissani..

   Harmi juttu, että nuo skannaukset tahtovat olla enemmän tai vähemmän epäselviä ja aina johonkin suuntaan kenollaan. Mutta hieno löytö silti.

  • SuperD says:

   Taitaapi olla uudessa WP:ssä mukana kryptaus, 1.2betassa jos oikein muistan.

  • heidi says:

   Eats, Shoots & Leaves näytti loppuneen Amazonista, Akateemisessa kirja maksaa 16e.
   Review: välimerkkiopas on pakinamainen ja pinnistelee vähän liikaa ollakseen hauska, mutta pesee silti aina yhtä tarpeettoman tuntuiset grammarit helposti. -h

  • minna says:

   New Scientistin Feedback-sivulla on aina silloin tällöin riemastuttavia englanninkielen tulkintoja. Niin nytkin.

  • OlliS says:

   Vastailmestyneet Disney-peltisetit (Tomorrowland, Chronological Donald, On The Frontlines) saa halvimmalla kaiketi dvdsoon.com -kaupasta, R1-muodossa tietenkin. Vastaavasti jo ilmestyneille (Silly Symphonies, Mickey Mouse vol 1) halvin lähde lie http://www.dvdcrave.com/ eli R2/R4-kombolevyinä.

  • samik says:

   To: Sami Koykka
   Your order for “Chronological Donald: Walt Disney Treasures” has been posted.

   Please allow 3-5 days for delivery.

   \o/

  • Carita says:

   nice website :))
   frene_fasthost_tv Fetisj

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.