Vegasissa tapahtuu

Las Vegasissa oli hauska käydä muutama vuosi sitten. Kaupunki herättää ihmetystä useallakin tavalla – ensimmäiseksi tietysti ihmettelee, miten sikäläiset pystyvät olemaan niin innoissaan aivan tavallisista hedelmäpeleistä. Myös keskellä tulikuumaa autiomaata sijaitseva kaupunki ei ole ensimmäinen paikka josta voisi kuvitella löytävänsä todellisen aikuisten teemapuiston valtavine upeine rakennuksineen, ruokapaikkoineen ja viihdykkeineen. Missäpä muualla saman kadun varrelta löytäisi Eiffel-tornin, pienois-Manhattanin, pyramideja, Venetsia-kopion kanaaleineen, tulivuoren ja joukoittain muita toinen toistaan koreampia hotelleja.

Mutta se, mikä tekee nörtin mielestä Vegasista aivan erityisen kiehtovan on sen sijainti keskellä X-Filesien maailmaa. Kaupungista luoteeseen vain noin sadan kilometrin päässä sijaitsee testialue, jossa 1950- ja 60-luvuilla räjäytettiin toistasataa atomipommia. Räjähdysten välähdykset ja sienipilvet näkyivät hyvin kaupungin pääkadulle asti. Samalla seudulla sijaitsee myös Area 51, salainen sotilastukikohta ja paikka jonne sijoittuvat lukuisat ufo- ja salaliittotarinat.

Eipä siis ihme, että lasvegasilaisista uutisista voi lukea joskus kummallisistakin tapauksista. Toissapäivänä autojen ja autotallien kaukosäätimellä toimivat lukot lakkasivat joukolla toimimasta. Paikalliset lienevät jo tottuneet moiseen – he pudistelevat päätään ja päättelevät armeijan tekevän taas jotain juttujaan.

Mekin ajelimme ydinkoealueen ja Area 51:n lhistll, mutta valitettavasti ufot ja muut erikoiset ilmit jivt nkemtt. Sen sijaan sielt lytyi paljon hiekkaa, kitukasvuista risukkoa ja muutama dust devil.

3 thoughts on “Vegasissa tapahtuu

  1. “sijaitsee mys Area 51, salainen sotilastukikohta”.

    “Salainen”…? ;-)

    En osaa sanoa, ihmetyttisik minua henkilkohtaisesti itse suurensuuri autiomaa, vaiko sen keskelle ihmisten rakentama vilkkuvalokaupunki.

  2. Kvin kntymss tuolla Groom Laken nurkalla (Restricted Area Boundary). On se melko spooky paikka..mitn erikoista en sinlln nhnyt

  3. Mun yksi vanha opettaja asuu vegasissa ja vitt ett on kynyt AREA51ss.vhn uskoin sit kun se alko sanoo ett osaa telepatiaa niin kun alienit.se osasi mys sanoa mit olin juuri sanomassa. itse olen nhnyt ufon ja uskon siihen mexico videoon mik on pitvin todiste kaikista. en yhtn ihmettele ett opettaja oli karannut 51hden territoriosta.yksi elokuva(independence day)on area 51ss ja kertoo kun ne kytt 50 luvulla tippunutta ufoa tuhoomaan koko alieni armeijan.joskus alienit valtaa viel maailman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *