TANSTAAFL (*

Blogger on ollut perinteisesti se suosituin palvelu jossa voi perustaa näppärästi oman blogin ja saada vielä maksutonta (mainosrahoitteista) sivutilaakin blogilleen. Viime aikoina toiseksi suosituksi palveluksi on noussut Qlogger, jonne moni blogilistan jäsen ehtikin jo siirtää sivunsa.

Nyt Qlogger teki kuitenkin ikävän yllätyksen bloggaajille ja sulki sivunsa. Sivujen tilalla näkyvä jatkuvasti muuttuva ilmoitus kertoo välillä liikennerajoituksista ja välillä huoltotauosta. Tällä hetkellä tiedote kertoo blogien nousevan taas pystyyn joskus perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa. Asiasta lisää Koirapuiston keskustelussa ja BlogiWikiBlogissa. Pari listan jäsentä vaihtoi jo takaisin vanhaan ja päivitin heidän osoitteensa listalle.

*) TANSTAAFL = There Ain’t No Such Thing as a Free Lunch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *