Uusi kanava aloittaa

Jos mielestäsi televisiossa ei ole tarpeeksi ostoskanavaa ja SMS-chattia, vajaan kuukauden päästä, 12.3., koittaa onnenpäiväsi. Silloin aloittaa nimittäin digi-tv:ssä uusi kanava nimeltään “VIISI”. Kanavasta saatavat ennakkotiedot kuulostavat … hmm, aika mielenkiintoisilta. Saapa nähdä millainen kokemus siitä tulee. Lue tiedote digitv-sivuilta.

5 thoughts on “Uusi kanava aloittaa

 1. TV-bannerit kuulostavatkin todella tervetulleilta. Liian kauan olenkin jo surrut bannereiden puuttumista televisioista.

  Saadaankohan pop-uppejakin!

 2. Joo, sitten ärrä voisi alkaa myymään “pop up -killeriä”, korttipaikkaan laitettavaa sirukorttia jolla saisi mainokset kuriin.

 3. Ehdottomasti elokuvat ja ohjelmat widescreeninä, jolloin mustille palkeille voi myydä vilkkubannereita! :-)

 4. “”JukeBoxi” esittää koti- ja ulkomaalaisia katsojien valitsemia musiikkivideoita…”

  Lyön vaikka vetoa että jos kavereitten kanssa saadaan eniten ääniä kasaan esim. Mylene Farmerin Libertine videon puolesta niin ikinä sitä ei tulla kanavalla näyttämään. Koska ne oppii rehellisesti sanoon että ne näyttää niitä videoita jota levy-yhtiöstä tarjotaan.

  nimim. Ilman telkkua viimeset 6kk… ja varmaan jatkossakin

 5. Voi elämä. En oikein tiedä, mitä tästä asiasta edes voisi sanoa. On kuitenkin selvää, että eipä tartte tuotakaan kanavaa pahemmin katsella. Veikkauksia miten kauan tuollainen kanava pysyy edes pystyssä? (Tosin on pakko todeta, että eiköhän niitäkin ihmisiä löydy, jotka moista ovat valmiita rahoittamaan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *