Uusi kanava aloittaa

Kirjoittaja Sami, 18.2.2004

Jos mielestäsi televisiossa ei ole tarpeeksi ostoskanavaa ja SMS-chattia, vajaan kuukauden päästä, 12.3., koittaa onnenpäiväsi. Silloin aloittaa nimittäin digi-tv:ssä uusi kanava nimeltään “VIISI”. Kanavasta saatavat ennakkotiedot kuulostavat … hmm, aika mielenkiintoisilta. Saapa nähdä millainen kokemus siitä tulee. Lue tiedote digitv-sivuilta.

  Jutussa “Uusi kanava aloittaa” on 5 kommenttia:

  • Tomi says:

   TV-bannerit kuulostavatkin todella tervetulleilta. Liian kauan olenkin jo surrut bannereiden puuttumista televisioista.

   Saadaankohan pop-uppejakin!

  • manu says:

   Joo, sitten ärrä voisi alkaa myymään “pop up -killeriä”, korttipaikkaan laitettavaa sirukorttia jolla saisi mainokset kuriin.

  • Matti says:

   Ehdottomasti elokuvat ja ohjelmat widescreeninä, jolloin mustille palkeille voi myydä vilkkubannereita! :-)

  • _Wheelie says:

   “”JukeBoxi” esittää koti- ja ulkomaalaisia katsojien valitsemia musiikkivideoita…”

   Lyön vaikka vetoa että jos kavereitten kanssa saadaan eniten ääniä kasaan esim. Mylene Farmerin Libertine videon puolesta niin ikinä sitä ei tulla kanavalla näyttämään. Koska ne oppii rehellisesti sanoon että ne näyttää niitä videoita jota levy-yhtiöstä tarjotaan.

   nimim. Ilman telkkua viimeset 6kk… ja varmaan jatkossakin

  • Loke says:

   Voi elämä. En oikein tiedä, mitä tästä asiasta edes voisi sanoa. On kuitenkin selvää, että eipä tartte tuotakaan kanavaa pahemmin katsella. Veikkauksia miten kauan tuollainen kanava pysyy edes pystyssä? (Tosin on pakko todeta, että eiköhän niitäkin ihmisiä löydy, jotka moista ovat valmiita rahoittamaan)

Kirjoita kommentti


Tämä linkki on ansa roskapostittajille.