Uusi kanava aloittaa

Jos mielestäsi televisiossa ei ole tarpeeksi ostoskanavaa ja SMS-chattia, vajaan kuukauden päästä, 12.3., koittaa onnenpäiväsi. Silloin aloittaa nimittäin digi-tv:ssä uusi kanava nimeltään “VIISI”. Kanavasta saatavat ennakkotiedot kuulostavat … hmm, aika mielenkiintoisilta. Saapa nähdä millainen kokemus siitä tulee. Lue tiedote digitv-sivuilta.

5 thoughts on “Uusi kanava aloittaa

 1. TV-bannerit kuulostavatkin todella tervetulleilta. Liian kauan olenkin jo surrut bannereiden puuttumista televisioista.

  Saadaankohan pop-uppejakin!

 2. Joo, sitten rr voisi alkaa myymn “pop up -killeri”, korttipaikkaan laitettavaa sirukorttia jolla saisi mainokset kuriin.

 3. Ehdottomasti elokuvat ja ohjelmat widescreenin, jolloin mustille palkeille voi myyd vilkkubannereita! :-)

 4. “”JukeBoxi” esitt koti- ja ulkomaalaisia katsojien valitsemia musiikkivideoita…”

  Lyn vaikka vetoa ett jos kavereitten kanssa saadaan eniten ni kasaan esim. Mylene Farmerin Libertine videon puolesta niin ikin sit ei tulla kanavalla nyttmn. Koska ne oppii rehellisesti sanoon ett ne nytt niit videoita jota levy-yhtist tarjotaan.

  nimim. Ilman telkkua viimeset 6kk… ja varmaan jatkossakin

 5. Voi elm. En oikein tied, mit tst asiasta edes voisi sanoa. On kuitenkin selv, ett eip tartte tuotakaan kanavaa pahemmin katsella. Veikkauksia miten kauan tuollainen kanava pysyy edes pystyss? (Tosin on pakko todeta, ett eikhn niitkin ihmisi lydy, jotka moista ovat valmiita rahoittamaan)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *