Materialistin päiväkirjasta

Tällä viikolla on tullut shoppailtua sitä sun tätä. Sain itseltäni yllätyslahjaksi kelloradion ja verkkarit. Ostokset oli suoranainen pakko suorittaa jo näin marraskuussa, sillä en halua että joulupukki saa mitään hassuja ideoita pehmeistä paketeista. Meidän perheessämme haluttaisiin nimittäin kovasti kovalevyllä varustettua digiboxia.

6 thoughts on “Materialistin päiväkirjasta

 1. 260T:n haluaa myös Jari blogissaan, minulle kelpaisi kuitenkin 260S, kun sitäkin kautta saa suomen kanavat digitaalisena ja paljon muita.

 2. Minäkin olin ensin hankkimassa tuota Nokian boxia (ovh.599€), mutta päädyin kuitenkin Panasonicin DMR-E80H kiintolevy-/DVD-tallentimeen (ovh.1495€).
  Enkä ole katunut päivääkään :-)

  Syynä tähän ehkäpä se, että tuota digi-tv -puolta vaivaavat vielä erilaiset lastentaudit kuten esim. se, että et voi katsoa toista digi-tv-kanavaa kun nauhoitat toista. Ja ei tota digi-tv kuvaa mahdu Nokia boxin kovalevylle kuin noin 30 h kun boxi tallentaa kuvan parhaimmalla mahdollisella laadulla vaikka aina ei näin olisi tarpeenkaan, näin väitti Nokian edustaja Stoccalla taannoin.

  Panan laitteelle kun saa esim. LP laatuista kuvaa yli 70 h ! Muutenkin noita ohjelmia on kiva nauhoittaa DVD-R:lle, jotta niistä on iloa muutamankin vuoden päästä ja voihan noita leffoja katsoa sitten myös Maciltäni esim. mökillä.

 3. Myös minä suosittelen perehtymään muiden valmistajien valikoimaan. Tuosta Nokialaisesta tosiaan puuttuu oleellisia ominaisuuksia (esim toinen viritin eli nauhoitat sitä mitä katsot sekä ajastus suoraan ohjelmaoppaasta) ja lisäksi se on käytössä epävarma.

 4. Hmm, kuulisin mielelläni vinkkejä siitä mitä muuta olisi tarjolla. Ja tarkennuksena nyt se, että digiboxin kovalevy tulee nimenomaan ajansiirtokäyttöön.

  Ohjelmaoppaasta ajastaminen on erittäin oleellinen feature.

  Arkistointilaitteet sitten erikseen.

 5. No eilen tuli Nokia boxi ostettua. Huonoa on toi ettei voi tallentaa eri kanavaa ku katsoo, mut voihan sitä katsella analogisena. Bluetooth yhteys on plussaa kamera kännyn omistajalle. Erittäin yksinkertainen käyttää. Kai toi tavallisen boxin voittaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *