Materialistin pivkirjasta

Tll viikolla on tullut shoppailtua sit sun tt. Sain itseltni ylltyslahjaksi kelloradion ja verkkarit. Ostokset oli suoranainen pakko suorittaa jo nin marraskuussa, sill en halua ett joulupukki saa mitn hassuja ideoita pehmeist paketeista. Meidn perheessmme haluttaisiin nimittin kovasti kovalevyll varustettua digiboxia.

6 thoughts on “Materialistin pivkirjasta

 1. 260T:n haluaa mys Jari blogissaan, minulle kelpaisi kuitenkin 260S, kun sitkin kautta saa suomen kanavat digitaalisena ja paljon muita.

 2. Minkin olin ensin hankkimassa tuota Nokian boxia (ovh.599), mutta pdyin kuitenkin Panasonicin DMR-E80H kiintolevy-/DVD-tallentimeen (ovh.1495).
  Enk ole katunut pivkn :-)

  Syyn thn ehkp se, ett tuota digi-tv -puolta vaivaavat viel erilaiset lastentaudit kuten esim. se, ett et voi katsoa toista digi-tv-kanavaa kun nauhoitat toista. Ja ei tota digi-tv kuvaa mahdu Nokia boxin kovalevylle kuin noin 30 h kun boxi tallentaa kuvan parhaimmalla mahdollisella laadulla vaikka aina ei nin olisi tarpeenkaan, nin vitti Nokian edustaja Stoccalla taannoin.

  Panan laitteelle kun saa esim. LP laatuista kuvaa yli 70 h ! Muutenkin noita ohjelmia on kiva nauhoittaa DVD-R:lle, jotta niist on iloa muutamankin vuoden pst ja voihan noita leffoja katsoa sitten mys Maciltni esim. mkill.

 3. Mys min suosittelen perehtymn muiden valmistajien valikoimaan. Tuosta Nokialaisesta tosiaan puuttuu oleellisia ominaisuuksia (esim toinen viritin eli nauhoitat sit mit katsot sek ajastus suoraan ohjelmaoppaasta) ja lisksi se on kytss epvarma.

 4. Hmm, kuulisin mielellni vinkkej siit mit muuta olisi tarjolla. Ja tarkennuksena nyt se, ett digiboxin kovalevy tulee nimenomaan ajansiirtokyttn.

  Ohjelmaoppaasta ajastaminen on erittin oleellinen feature.

  Arkistointilaitteet sitten erikseen.

 5. No eilen tuli Nokia boxi ostettua. Huonoa on toi ettei voi tallentaa eri kanavaa ku katsoo, mut voihan sit katsella analogisena. Bluetooth yhteys on plussaa kamera knnyn omistajalle. Erittin yksinkertainen kytt. Kai toi tavallisen boxin voittaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *